Reklama

Reklama

Bozk draka

  • Česko Polibek draka (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitný čínsky policajt Liu Juan prichádza do Paríža splniť ťažkú a mimoriadne nebezpečnú úlohu. Jeho protivníkom sa stáva skorumpovaný inšpektor Ricard, ktorý sa neváha zbavovať nepohodlných svedkov tak, aby už nikdy neprehovorili. Rovnaký osud by nepochybne čakal i americkú prostitútku Jessicu, Juan sa ju však rozhodne zachrániť. Obstáť proti obrovskej presile však nebude ľahké... (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (250)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Jet Li mě ve Smrtonosné pasti 4 nadchl natolik, že od té doby koukám na jeho filmy i když je mi jasné, že nebudou moc dobré. Je to pro mě velice zvláštní typ člověka a herce, z něhož doslova číší jakási vyrovnanost, vntiřní jednota a úcta ke všemu kolem, navíc se mi líbí jeho umění a styl. Tolik k největšímu plus filmu, Li to prostě táhne od začátku do konce a když dojde na rvačky, je to paráda. Druhým plus je Bridget Fonda. Já ani vlastně nevím, proč mě tahle herečka baví, protože bych neřekl, že je zrovna dvakrát talentovaná, ale rád ji vždycky vidím. Příběh je průměrný, snad trochu přehnaný (ale to je, respektive bylo, v akčních filmech vždycky). Bavili mě ti dva bráchové machírci. Nebavil mě Tchéky Karyo, ostatně, on mě nebaví skoro nikdy, ale v tomhle filmu je vyloženě rušivým elementem. Obecně vzato, slušný devadesátkový akčňák natočený v novém miléniu. Kdyby byl natočen o deset let dřív a hrál v něm Sly nebo Arnie nebo Jean-Claude, zřejmě nikdo by o jeho kvalitách nepochyboval. Já o nich nepochybuji ani teď. Jet je prostě borec. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Jet Li se umí neskutečně ohánět i bez tun digitálních efektů a různých pomocných berliček a zrychlovaček, kterých jsme viděli v jeho filmech až dost. Polibek draka má naštěstí evropský nádech a je to zatraceně znát. Od stylu akce, po výběr lokací (Paříž). Je tu všechno co by měl správný akčňák mít. Luxusního záporáka, sympatickou krásku, klaďase jak se patří a hlavně strhující akci, které je skutečně hodně a natočená je výtečně. Živě, dravě a bez kompromisů. V rámci jednohubek a jednoduchých akčních filmů fantastická zábava. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všetky recenzie používateľa

Netušila jsem, jak vypadá polibek draka, Jet Li mi to ovšem v závěru názorně předvedl.. Příběh pochopitelně prostý, nicméně mně to sedlo, ono se jaksi nedalo nefandit tomu roztomilému stydlínkovi a ve vteřině zabijáckému jehličkáři, když mu celý film jdou po krku zkorumpovaní frantíci.. Exkurze po zapadlých pařížských uličkách a stokách dle mého zdařilá, notně špinavá, drsně krvavá, akcí nadupaná.. Hodnotím v rámci žánru shovívavě, je-li hlavní postava o hlavu či dvě menší než protivníci, držím palce ostošest.. ()

H34D 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že tohle napsalo už spoustu lidí přede mnou, ale nemohu si to odpustit - scénář je opravdu slabý. Zápletka je ještě slušná, ale navazující koncepce příběhu značně provařená s okoukanými charaktery, trapnými "náhodami", patetičností a ubíjejícími dialogy. Zkrátka akční scénář jak vystřižený z 80. let... Ani režisér to moc nespravil, kecání střídá akci a naopak, velmi triviální a nepříliš promyšlené schéma. Na druhou stranu "obyčejně" ještě hned neznamená "špatně", jen bych od kinematografie 21. století čekal víc. Pokud nebudeme nároční, zjistíme, že na Polibek draka se dívá i vzhledem k záporům překvapivě dobře, Jet Li je bojový mág, jeho umění je stylové a o diváckou zábavu se spolehlivě postará. 6/10 ()

JohnnyD odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak jedna z najväčším akčných hviezd súčasnosti nakrúti takýto film, tak potom je jasné, že akčný film je úplne v prdeli. Niečo strašné. Neznášam ten súčasný trend, že sa z prázdnych béčkových sračiek snažia videoklipový režiséri nasilu spraviť nejaké umenie s použitím rôznych filtrov a podobne. Snažia sa zakryť, že scenár je o ničom. Je to ako pozlátené hovno - stále to je hovno. V osemdesiatych rokoch si tvorcovia uvedomovali, že majú zlý scenár a nesnažili sa to zakryť. Pridali tam ešte pár výbuchov, nejakých 10-20 vrážd, predĺžili vlasy hlavného hrdinu a dali mu dole tričko. A ľudia sa bavili, pri Kiss of the Dragon som sa neskutočne nudil. Príbeh je strašný, na hranici s nepríbehom. Poetika Hong Kongu tu nie je a ani vedomá béčkovitosť amerických filmov. Herci sú strašný, akčném sekvencie nezaujímavé, príbeh nezaujímavý, gradácia o ničom a hlavne NUDA. Nepamätám si veľa filmov, pri ktorých som sa tak nudil. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (10)

  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)
  • Richardova želva ve skutečnosti patří jednomu z členů štábu. (D3VIL)

Reklama

Reklama