Reklama

Reklama

Bozk draka

  • Česko Polibek draka (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Elitný čínsky policajt Liu Juan prichádza do Paríža splniť ťažkú a mimoriadne nebezpečnú úlohu. Jeho protivníkom sa stáva skorumpovaný inšpektor Ricard, ktorý sa neváha zbavovať nepohodlných svedkov tak, aby už nikdy neprehovorili. Rovnaký osud by nepochybne čakal i americkú prostitútku Jessicu, Juan sa ju však rozhodne zachrániť. Obstáť proti obrovskej presile však nebude ľahké... (RTVS)

(viac)

Diskusia

Sign

Sign (hodnotenie, recenzie)

Rozhodně to patří mezi jeho nejlepší filmy, náhodou děj je vynikající, spravně akční a rázný, Jet zas dokazuje že je mistr rychlosti a svého Wu Shu, konečná bitka skvělá a sám režisér musel požádat ať Jet a Cyrril zpomalí své pohyby protože kamera nestíhá, pardoon fanoušci přeceňovaného Ong Baku ale ten je vedle těchto filmů s Jetem jen lehké rozehřátí...

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Niekedy je dej na úkor filmového zážitku utlačený do úzadia, ako v tomto prípade. Ale myslím si, že to stojí za to. Podľa mňa je toto Jet Liho najlepší film a najlepšie bojové scény ! Podľa mňa tá scéna s Big Daddy černochom, alebo s germánskymi bratmi, alebo ako poukladá na kopu celý zbor policajtov s čiernymi pásmi stoja za to !!! BEST :-)))

pocasko

pocasko (hodnotenie, recenzie)

bez výraznějšího dějového nápadu. fanoušky čínských bojových filmů určitě nezklame, k tomu pěkná Bridget Fonda ;) 60%

miklaras

miklaras (hodnotenie, recenzie)

Romeo must die trochu jinak. Klišé o číňanech už mě zvedají ze židle. Jistě. Když akční film a hlavní hrdina číňan, tak musí být vynikající v kung fu, musí ovládat akupunkturu a musí umět říct věty typu...až tě tadyhle píchnu, tak ti poteče krev z očí, nosu, pupíku a odkudkoli si zamaneš...příliš mnoho stereotypů a souboje sice na vyšší úrovni, než třeba v Romeovi, ale nijak omračující. Proč jsem to vlastně hodnotila tak vysoko?

Mesalia

Mesalia (hodnotenie, recenzie)

jednoduchý scénář...zato námět a originalita boje a akupunktury je na hvezdicku...bruce lee je neodolatelný když bojuje a dělá na filmu dojem že ho nic nezastaví...

na príspevok reagoval Leno

Reklama

Reklama