Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Kardos (András Kern) se v honbě za pouličními dealery drog dostává na stopu mezinárodnímu obchodu s heroinem. Sám by toho při vyšetřování nicméně příliš nedokázal, kdyby neměl ještě parťáka Csöpi Ötvöse (István Bujtor) s jeho těžkými pěstmi. Ty na vlastní kůži pozná nejeden gauner mezi Balatonem a bavorským Mnichovem. (chamonix)

(viac)

Recenzie (1)

chamonix 

všetky recenzie používateľa

Ať už byl film o čemkoliv, ať už se vám líbil, či nikoliv, pamatovat si ho bude kvůli NEJVĚTŠÍM DUDÁM v dějinách kinematografie - a to včetně té pokleslé začínající na písmeno P, do samotné smrti úplně každý. Podprsenku na něco tak obrovského, co odhalila v rámci pátrání spolupracovnice maďarské policie, šijí asi jen firmy vyrábějící horkovzdušné balóny. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

  • Když v 8. minutě hovoří dr. Kardas (András Kern) o znárodněné restauraci, jedná se ze strany řežiséra o přihřátí vlastní polívčičky. Jeho rodina, resp. dědeček Istvána Bujtora, přišla v roce 1949 o vyhlášený budapešťský podnik Gundel. Po změně režimu usilovala rodina o restituci, ale už ho zpátky získat nedokázali. (chamonix)

Reklama

Reklama