Reklama

Reklama

Süsü, a sárkány kalandjai

(seriál)

Obsahy(1)

Drak Süsü (Sprostáčik) nie je práve obvyklý predstaviteľ svojho druhu, pretože má len jednu hlavu. Na rozdiel od rovesníkov neútočí na hrady, aby po ich dobytí získal princezné. Radšej naháňa motýle a sníva o tom, aké dobré by bolo, ak by bol púčikom ruže. Tak by aspoň najkrajšie lietali a sadali si práve naňho. Jeho rodičia ho pre jeho podivnosť vydedia, ale vďaka jeho krotkosti si ho ľudia rýchlo obľúbia.
Jedného dňa Süsü stretne na ceste princa, ktorý sa nad ním zľutuje a zoberie si ho domov. Spočiatku na zámku slúži ako turistická atrakcia a naučí sa aj byť strašidelný. Neskôr pomáha znášať ťažké kamene a pracuje ako drvič kameňa. Dokonca ochráni hrad pred kráľom Rozstrapateným a jeho vojskom. Občas sa Süsü premení na romantického zaľúbenca a urobí všetko preto, aby si získal srdce milej Süsely. (linkingabo)

(viac)

Recenzie (3)

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Legendárna rozprávková nálož o jedinečnom jednohlavom drakovi, v bábkovom štýle. Hlavná hudobná téma je nezabudnuteľná vypalovačka - ktorá je vraj ukradnutá od anglického jazz-mana. Tomu sa hovorí hudobná výchova na úrovni - pre deti a rodinku. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Opäť jedna vydarená rozprávka vo forme (mini)série, zahrané pomocou bábok. Ikonická pesnička a nezameniteľný hlas Gyuli Bodrogiho. Draka Süsüho si hneď obľúbite. Trochu vyrovnanejšia kvalita jednotlivých diel a hneď by som dal štyri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 76% (***) ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama