Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uzatvárajú sa príbehy všetkých hrdinov. Koná sa svadba Tomáša a Hanky. Tomáš sa rozhodne, že zostane v armáde a dostane byt. Ctibor predstaví matke svoje dievča – knihovníčku Annu. Aj Guláš predstaví rodičom svoju vyvolenú. Väčšina chlapcov pomáha Zuzane v pionierskom tábore, kde dôjde k požiaru. Nadporučík Ráž zachraňuje malého chlapca z horiacej chatky a ťažko sa popáli. Vlado sa zbližuje s Máriou. Ráž sa rozhodne zostať v rote... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak nám to všechno dobře dopadlo. Looseři si na vojně našli holky, kriminálník se nám na vojně napravil a už nechce na kapitalistický Západ, Vlado a Mária, ač jsou oba magoři, to snad potáhnou dál a Martin Zounar udělal zásadní rozhodnutí, které nevím, zda bude moudré, když příklad nadporučíka Ráže vidí přímo před sebou. Majstrštykem tohoto dílu je řev politruka v podání Kamila Halbicha. ()

Svata 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamatuji si, že při vysílání premiery tohoto seriálu na ČT1 jsem byl ještě na vojně. Mazáci to brali jako komedii a mladí už vlastně taky. Skutečnost ČSLA byla úplně jinde ve všech směrech, bylo to natočeno pouze na politickou objednávku. ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Takže vy jste chtěli podvádět?! Vyhrát švindlem?!" Rozčúlený Kamil Halbich evokuje Arnolda Rimmera. Ráž sa vrhá do plameňov a prichádza o manželku. Plukovnícke previerky zostanú na Bílkovi. Nechýba obľúbený motív pána režiséra, hromadný spev "Klobouku ve křoví" pri táboráku (rovnaká scéna je aj v Okrese na severu). Prebieha svatba s hysterickými scénami a ponukami bývania. Traktorista Vlado je žiarlivý debil a jeho žena Mária má tiež svoje muchy. Kyslíkovi otrnulo z šikany, asi následky vyženenia knihovníčkinej panghartky. Tomáš sa pri rezni od lampasáka konečne rozhodne, že tiež bude guma a zároveň sa teší na svetový mier. Štyri lístky na labute. ()

Nick321

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Komu tykáte?! Komu tykáte a vstaňte když s váma mluvím! První den na vojně a neuposlechnout rozkaz? Hmmm, to jste si dovolil dost..." . Tohle kdyby viděl Žloudek, tak by Kyslíka osobně zavřel na pár hodin na díru s Hasmanem, aby si připomněl, jak mu bylo ouzko, když nastupoval. Asi by odtamtud šel pěkný řev. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (3)

  • František Kreuzmann (nadporučík Jiří Ráž) pri scéne, kedy horí ošetrovňa na detskom tábore a on má zachrániť z horiaceho domu zraneného chlapca, odmietol kaskadéra. Ako sám spomína: "Stojím pred horiacim domom, doľahlo to na mňa, cítil som strašný strach. Prebehol som, kadiaľ bolo treba, scénu absolvoval, ale strach som z toho mal obrovský. Nakoniec záber, ako stojím vystrašený, v seriáli nebol." (Raccoon.city)
  • V závěru této epizody se vojáci dívají v televizi na film Kristián (1939). (majky19)

Reklama

Reklama