Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hanka sa pohádala s Tomášovou sestrou, vrátila sa k rodičom a pripravuje sa na svadbu. Snúbenci čelia celému radu problémov, kľúčovou je však bytová otázka. Ctibor odchádza na dovolenku do Prahy k mamičke, ale zostane u nej len niekoľko hodín, pretože vidí, že je prebytočný. Odchádza späť a útočisko nachádza u knihovníčky Anny, kde sa zhostí úlohy ošetrovateľa malej Aničky. Michal dostal ďalšiu lekciu od svojej mladučkej a ešte nedospelej priateľky Lenky, keď pri nej prišiel o tranzistorák a hodinky. Nadporučík Ráž chce odcestovať do Prahy s vyčisteným stolom, preto nekompromisne odstraňuje všetky nedostatky na rote. Vďaka Gulášovi sa aj v kuchyni pohli veci k lepšiemu. Zuzana sa rozišla s poručíkom Balášom a intenzívne pripravuje letný pioniersky tábor... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Nick321

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tak vona je holička?" - "A k tomu vedoucí? No vidíš ty blboune jak jseš chytrej" - "Mají sice malý platy, ale zase ty tuzéry. No a dva baráky v rodině, táto!!! " :DDD Jinak jako nevím, o co té blbce knihovnici jde. Vypadá jak Douchová z Vrchní prchni, Kyslík jí tam vystrojuje lukulské hody a jediné, čeho se od ní dočkal je, že až bude mít po vojně, tak od ní možná dostane taky večeři. V tomto díle se také plně projevila Rážova povaha extrémního workoholika. ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"A víš ty co já musím prodat bůčku, aby mi tohle všechno lidi sehnali?!" Odchádza sa na dovolenky, niektorí plánujú svatbu, niektorí sa knihovníckej slobodnej matke starajú o choré dieťa, niektorí spájajú vilové rody. Tí čo zostali aspoň prznia nezletilé devy za tranzistor. Nadporučík Ráž sa pred plánovaným odchodom ešte na všetkých ukážkovo odbavuje pri príprave na previerky. Odhalenie rezňovej záhady. Cenu za najafektovanejšie trepanie hlavou získava Monika Schullerová. Štyri tringelty u holiča. (Hambatý bonus: nezletilé Laurinovej pozadie) ()

Zaujímavosti (1)

  • Keď sa mladistvé dievča (Sabina Laurinová) opýta Michala, prezývaného aj boxér (Mário Kubec), či je prenosné tranzistorové rádio zo západu, tak ten odpovie, že ani nevie. V skutočnosti nešlo o rádio zo západu ale o výrobok národného podniku Tesla Bratislava s označením Tesla 2835B "Avanti", ktoré sa vyrábalo v rokoch 1985 až 1988. To, že sa Michal na dievča tak nahneval, keď mu ho vzala, bolo aj preto, že išlo na tú dobu o dosť drahé rádio. V dobe natáčania seriálu stálo 980,- Kčs, čo bola v tej dobe jedna tretina priemerného platu v ČSSR. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama