Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vojaci trávia väčšinu času v Prahe na Strahove, v stanovom mestečku na Vypichu. Spartakiády sa nakoniec nezúčastnia, sú len ako náhradníci. Hanka príde Tomášovi oznámiť, že ju vlastná matka vyhodila z domu. Zatiaľ býva u jeho rodičov. Ctibor sa doma zoznámi s novým partnerom svojej matky. Michal spozná ľahkomyseľnú mladú ženu, ktorá ho prehovorí, aby bez dovolenia opustil tábor. Jeho neprítomnosť zistia a Michal má tak ďalší priestupok. Malá hudobná rotná kapela s predavačkou Venušou odchádza pod vedením poručíka Bílka na armádnu súťaž umeleckej tvorivosti do Kroměříža. Vlado sa tu stretne s Máriou, ale ani teraz nie je ich stretnutie príjemné. Nadporučík Ráž sa pripravuje na odovzdanie roty a odchod do Prahy... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Nick321

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Teda manželé Rážovi mají humoru jak čerstvě vykopaný hrob, asi jim ušel jeden důležitý fakt, a to že servírce to je úplně buřt, jestli budou v restauraci večeřet ratatouille nebo nakládané okurky, když si je objednají. Co se kuplířky staré Vosecké týče, moc by mne zajímala její reakce, kdyby jí Hanka oznámila, že to dítě čeká s panem inženýrem tělocvikářem, kterého by jí byla schopná nacpat do postele mezi polštáře, aby konečně byla noha v nohávě. :D ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Na spartakiádě můžete cvičit několikrát za život, od mateřský školky až po domov důchodců, ale jako vojáci můžete cvičit jen jednou." Účasť na masových synchronozovaných prostocvikoch v pozícii púhych náhradníkov otrasie sebavedomím našich hrdinov. Výlet do Prahy si aj tak užijú. Nešportová sekcia vystupuje na armádnej súťaži umeleckej tvorivosti so svojim unylým angažovaným popevkom, o ktorého kvalite vypovedajú najviac zábery na apatické tváre pravdepodobne reálnych vojakov v hľadisku. Vejmělková skončí ako tehotná bezdomovkyňa s maturitou. Pri emotívnom rozhovore slovenských manželov musí v pozadí hrať cimbálovka. Nadporučík Ráž pochybuje o svojich dezertérskych úmysloch. Štyri igelitky s civilom ukryté v kope sena. (Vulgárny bonus: Mário Kubec povie "Pěkně s náma vydrbali.") ()

Redyx1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Komunisti potřebovali  propagandu jak je vojna úžasná a vzniknul Tento paskvil plný lží a trapných hodných velitelů ,co mají všechny vojáky rádi.Realita ovšem byla úplně jinde a je mě jen líto dnešních mladých co tuto trapnost sledují a myslí si jak to bylo bylo na vojně super!!!!🤮 ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatímco členové kapely se svým buřičským textem "Prý že dneska mládež za moc nestojí" už spřádají plány na profesionální kariéru bez ohledu na to, že všude kolem v reálném světě (nikoliv tom seriálovém) duní metal, spartakiádníkům se hroutí jejich životní sen o vystoupení na spartakiádě. A do toho má Martin Zounar nové starosti, se kterými mu naštěstí budou s otcovskou starostlivostí pomáhat vojenští důstojníci. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Z vlajících vlajek na strahovské spartakiádě, které lze identifikovat, je zde například vlajka Polska, Kuby, Česka, Bulharska, Německa a Vietnamu. (Nick321)

Reklama

Reklama