Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko sa obracia k lepšiemu. Tomáš sa opäť stretol s Hankou, otec nadporučíka Ráža sa ujal starostlivosti o malého Martinka, Vlado sa vrátil z vodičského kurzu a všetkým sa uľavilo od Hasmanovho šikanovania. Prví dni cvičenia však prinesú ďalšie problémy. Vlada musia odviezť do nemocnice s akútnym zápalom slepého čreva. Zima, sneh a nedobrovoľný kúpeľ sú zase príčinou Ctiborovho psychického zrútenia a tvrdé podmienky robia problémy aj ostatným... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsme se podívali do zimního terénu, prohlédli si akční scény s prohánějícími se tanky. Evžen Sokolovský jako divadelní režisér nám to předložil jako na dlani. Ale jako někdo, kdo byl na vojně v roce 2000, jsem žasl nad tím množstvím použité munice. Za nás se šetřilo úplně na všem a všude. Ale do toho vnese jasno spíše nějaký vrstevník hrdinů seriálu. Jinak, to Láďa Štaidl nedokázal vytáhnout z rukávu víc než jeden hudební motiv? ()

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já přece nechci nic jinýho, než si pořádne zasportovat..." Naši hrdinovia vyrážajú užiť si snežné tankistické radovánky, Kyslík hysterčí, Vlado kolabuje, Guláš zachraňuje teplú stravu a Majkl kradne samopaly. Dedko opatruje vnuka, na Tomášovu milú s materským schválením doráža inžiniersky seladón, Kyslík to skúša na knihovnicu. Štyri plné ešusy. (Hambatý bonus: Žákovej bradavka pri nezhasnutom svetle.) ()

Reklama

Galéria (1)

Zaujímavosti (2)

  • Vladimír Javorský (Ctibor Voříšek zvaný Kyslík) priniesol svojej známej z knižnice Michaele Dolinovéj (knihovníčka Anna) knihu z názvom "666 profilů zahraničních režisérů" od autorov Jaroslav Brož & Myrtil Frída, ktorá vyšla v roku 1977 iba v jedinom obmedzenom náklade 10 000 kusov a v súčasnej dobe ju vlastniť je rarita. (Raccoon.city)
  • Když kapitán Šiška (Ivan Vyskočil) velí: „102 - pal,“ odpoví mu jednotka: „Palba 101 pal.“ (Nick321)

Reklama

Reklama