Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (268)

PetkaW. 

všetky recenzie používateľa

Výsměch původnímu filmu. Jen z úcty k prvnímu dílů dávám 1 hvězdičku. Co mohli, to pokazili. Falco vypadá jak po 3 liposukcích a botoxových injekcích. Jason James Richter taky nepodává zrovna nejlepší výkon. Asi si onoho chudáka Falca spletl s kosatkou, že se zjevil zrovna tady. Prostě všechno špatně... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Toto je tak neskutočne otrasný film, že sa len ťažko k nemu hľadajú slová, ale súčasne je to jeden z filmov, ktorý je až tak fascinujúco zlý, že človek od neho nemôže odtrhnúť oči a rehotať sa na tom, jak sprostí boli tvorcovia scenára. A okrem toho aj výber hercov bol úplne zúfalý (s výnimkou Jacka Blacka, ktorý vie do toho šuchnuť občas dobrý humor) ... ale je to doslova film pre detičky, ale tak kreatívne a fascinujúco zlý, že minimálne za to si tú jednu hviezdičku zaslúži. Občas sa človek môže aj na nekvalite maximálne pobaviť. A to pri tomto filme fakt platí. ()

Reklama

Holly_Molly 

všetky recenzie používateľa

Falco ještě děsivější, masky ještě hnusnější a příběh ještě retardovanější než kdy dřív...Ještě že tam je aspoň ten Jack Black a jeho "zlouni" (XDDDDD), protože větší parta drsňáků/troubů/tatarů se hledá jen stěží a to jsem si říkal, už když jsem to sledoval jako děcko...Ne sorry ale prostě.."ZLOUNI" (XDDDDD) ()

JančiBači odpad!

všetky recenzie používateľa

Čakal niekto, že po dementnej dvojke snáď bude trojka lepšia ? Tu už sa nemá zmysle pozastavovať nad tým, že v treťom filme su postavy tretí krát preobsadené a podobnosť nijako nekorešponduje. Nejako som mal chuť pozrieť si znova dvojku a trojku.Asi som mal chuť vidieť fakt zlé filmy.Dúfam, že do budúcna ma táto chuť už natrvalo opustila. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Škaredší Falco oproti minulosti, krásnejšia princezná, ktorá mi pripomínala Andreu Verešovú, trápna banda, ktorej pohnútky boli dosť hlúpe a trocha aj nepochopiteľné a hlavne takmer nekonečná hektika a strach o to, čo sa stane a ako dopadne. To v príliš veľa akčných nezaujímavých scenách a hlavne dĺžka diela a slabá herecká uveriteľnosť predvádzaných situácií, prílišná expresívna zvýraznenosť niektorých momentov, nevhodne skombinovaných ma presvedčili, že tomuto sa skôr treba vyhnúť. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (4)

  • Jelikož byl celý děj původní literární předlohy zpracován již v prvních dvou dílech filmové série, museli si tvůrci vymyslet pro tento díl zcela nový příběh. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)

Reklama

Reklama