Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rushová a tím vyšetrujú prípad z roku 1960. Išlo o letušku, ktorá, ako sa ukázalo, organizovala stretnutia s kolegami. Tím musí vypočuť jej bývalých spolupracovníkov Helen McCormickovú, Gloriu Flagstonovú a Deana Londona. (TV Markíza)

Recenzie (2)

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vztahy mezi letuškami a piloty, to nebylo a není nic nového. Je pravda, že některé jsou hodně pěkné, ale znám i letecké společnosti, kde mají asi jiné nároky na letušky a to nejen vzhledu a věku…Asi už v dnešní době mladá děvčata tolik neláká splnit si sen a stát se letuškou, ale každá druhá raději hází fotky a videa na internet. Lilly kontaktovala otce, Scotty boduje a Jeffries by rád do Chorvatska na Makarskou (kdyby jen tušil, jak to bude za pár let profláknutá destinace…). Mladá žena chtěla bojovat za práva letušek, nenechat se osahávat od pilotů a draze za to zaplatila… ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Pilots are allowed to be married and have families. Pilots are allowed to be older than 32. Pilots can even flick girls' girdles and still keep their jobs. I'll marry you when the same is true for stews." ()

Reklama

Reklama