Reklama

Reklama

Larry, kroť se - Série 10

(séria)
Trailer 2
USA, 2020, 6 h 16 min (Minutáž: 34–45 min)

Tvorcovia:

Larry David

Hrajú:

Larry David, Zylan Brooks, Megan Ferguson, Cheryl Hines, Jeff Garlin, Susie Essman, J.B. Smoove, Briga Heelan, Lennon Parham, Richard Lewis, Ted Danson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

HBO uvádí desátou řadu seriálu ověnčeného cenou Emmy a Zlatým glóbem, ve kterém scénárista, producent a komik Larry David představuje ... scénáristu, producenta a komika Larryho Davida. Se snahou co nejvěrněji zachytit realitu sleduje každá epizoda Davida (který hraje sám sebe), jak se potýká s fiktivními i reálnými osobnostmi. S Jeffem Garlinem (coby managerem Jeffem Greenem), Susie Essmanovou (představující Jeffovu ženu Sussie), Cheryl Hinesovou (ztvárňující Larryho bývalou manželkou Cheryl) a J.B. Smoovem (v roli Larryho spolubydlícího Leona), kteří se vrací v dobře známých rolích, seriál pokračuje v uvádění hostů představujících sebe samé i jiné postavy. (HBO Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (1)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetko čo mám na Larrym rád a ešte viac. Každý diel má množstvo vtipných miest. Je vyvážený a ten nový, modernejší háv tomu prospieva. Inak je to stále o tom istom. Len tie súvislosti sa menia. Čo je dobre. Stále si to udržuje určitú aktuálnosť a neustále to prináša niečo nové. Celá línia so Spite obchodom bola super zábavná. A šteky Sean Penna, Mily Kunis, Isly Fisher a Jona Hamma skvelo obohacovali jednoduché línie jednotlivých dielov. Larry je kráľ. 10.séria - 90% ()

Galéria (92)

Reklama

Reklama