Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa

(seriál)
  • Česko Dva a půl chlapa (viac)
Ukážka z filmu 18
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrajú:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (viac)
(ďalšie profesie)

Série(12) / Epizódy(261)

Obsahy(1)

Nezávislému mužovi do života nečakane vstúpi jeho brat a 10-ročný synovec... Charlie (Charlie Sheen) je slobodný muž, ktorý má dom na pobreží, jaguára v garáži a priťahuje pozornosť krásnych žien, ktoré sa nepýtajú na cit. Jeho ľahkovážny a neformálny životný štýl je však narušený, keď sa k nemu nasťahuje jeho brat Alan (Jon Cryer) so svojím synom Jakeom (Angus T.Jones). Spolu títo dva a pol chlapi konfrontujú rôzne životné princípy a stoja pred mnohými životnými výzvami. A to im ustavične dýcha na krk ich večne kontrolujúca matka Evelyn (Holland Taylorová), Alanova odcudzená manželka Judith (Marin Hinkleová) a nemožno zabudnúť ani na Rose (Melanie Lynskeyová), ženu jednej noci a súčasnú susedku Charlieho, ktorá sa chce stať súčasťou jeho života a je ochotná pre to urobiť naozaj čokoľvek... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa dO_od k tomuto seriálu (2)

Dva a pol chlapa (2003) 

// Vážně třeba komentovat seriál, jehož obsazení, název a obsah mluví za vše? ()

Season 8 (2010) (S08) 

// Tenhle sitcom nikdy nebyl úplně vzorem morálky, osmá řada byl ale fakt úpadek. Alan jako po lobotomii, Charlie po uši v alkoholu a šlapkách bez jakékoli náznaku změn k lepšímu a Jake... je vlastně jediná normální postava, která v tom seriálu zbyla. Už mě to nebaví mít puštěný ani jako kulisu. ()

Súvisiace novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (viac)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (viac)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (viac)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (viac)

Reklama

Reklama