Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chodenie s Kandi stojí Alana dosť peňazí. Pretože nabúrala auto, musel ju kúpiť nové a tiež sa zistilo že má zápal zubov ktorý sa musí operovať a ten tiež nie je najlacnejší. Alan je vo finančnej tiesni, nestačí už ani platiť alimenty. Ponúkne jej, aby sa k nemu nasťahovala. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan zisťuje, že jeho nový sexuálny vzťah ho stojí nemalé financie a tak nedokáže platiť na čas alimenty. Navyše je svojou prostorekosťou zahnaný do kúta z ktorého sa mu už zrejme nepodarí dostať a tak sa k nemu Kandy sťahuje. Prevedenie: Jeden z naj vtipnejších dielov čo sa týka hlášok a celkového vyhrotenia. Charlie zrejme vie o čom hovorí keď sa snaží Alanovi poradiť. 97% ()

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Brutálně přímočarý díl se smrtelnými hláškami, kadence hlášek pro dospělé je fantastická. Alan:" Kandi není taková" Charlie: "Jen počkej. První mrtvice a bude šoustat s kardiologem než zvládneš načmárat na tabulku Co se stalo?" ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Alan (Jon Cryer) hovorí, že auto Kandi (April Bowlby) je Plymouth Duster z roku 1981. Tie sa v skutočnosti ale prestali vyrábať v roku 1976. Taktiež bolo neskôr povedané, že zaň zaplatila len 800 amerických dolárov, čo je veľmi nepravdepodobné. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama