Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 2 (2004) (séria)


Je to Poršák a né Porše (S02E22)

(epizóda)
  • USA That Old Hose Bag Is My Mother

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan si zaobstará nové auto. Charlie sa mu smeje, že je to auto pre ženy. Keď chce Charlie vedieť, kde na to vzal peniaze, dozvie sa, že od matky. Charlie Alana varuje, že to bude mať aj tienistú stránku, čo sa onedlho prejaví tým, že Evelyn dohodí Alanovi dcéru svojho priateľa - alkoholičku. Tá sa neuveriteľne opije a ukradne Alanovi auto ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan si za peniaze požičané od matky zaobstará nové PORSHA. Keď ho zbadá jeho ex rozhodne sa prehodnotiť výšku alimentov. To ale nie je najhoršie, Alan je dlžníkom svojej matky, ktorá si na ňom vyberá obrovský dlh. Prevedenie: Rande na slepo bolo už trocha cez čiaru a nezdalo sa mi ani moc vtipné. Inak celkom dobrá časť. 86% ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (3)

  • Keď na konci epizódy Charlie (Charlie Sheen) a Alan (Jon Cryer) sledujú v TV policajnú naháňačku na diaľnici, Charlie povie, že už to videl stokrát a prenasledovaný nikdy neunikne. Sheen hral vo filme Senzačný únos (1994), kde jeho postava podobne unikala po diaľnici v Kalifornii a nakoniec aj ušla. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama