Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie pošle Alana preč z domu, pretože sa u neho má konať stretávka niekoľkých známych. Alana ale Charlie nepozve. Keď odvezie Jakea k Judith zistí, že si pozvala na návštevu jeho priateľov a je naštvaný, že ho nikto nikde nechce. (TV Markíza)

Recenzie (5)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

It's not up to me. A friend is someone you choose. A brother is someone you get. There's no choice involved. Your dad just wakes you up in the night and says: "Your mom wasn't really fat and this isn't your room anymore." ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tak co, Alane ?? Půjdeš za náma nebo tě mám vytahat za ty tvý plandavý opičí uši ??" - "No tak, Alane !! Slyšíš, jak prosí ?!" ;) Výtečná epizoda s několika guest star s výtečným Seanem Pennem na čele.. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie organizuje skupinovú terapiu ktorú ale on volá posedenie pri škótskej a cigarách. Všetko sa zmení, keď sa do tejto skupiny votrie Alan z jeho životnými problémami za ktoré evidentne do vysokej miery môže jeho brat. Prevedenie: Vzťah bratov je vyostrený ale Charlie z toho opäť vykľučkuje grandiózne a Alan s natiahnutými trenkami. 92% ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Miesto, kde Alana (Jon Cryer) prilepia páskou o lampu, sa nachádza na bulvári Wilshire, čo je od Malibu pomerne ďaleko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama