Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan má schôdzku so svojou právničkou. Na schôdzku musí ísť aj Charlie, aby prebrali, ako sa správa pred Jakeom. Alanova právnička sa Charliemu páči, a tak ju začne baliť. Nakoniec skončia u Charlieho v posteli. Obaja sa rozhodnú, že pred Alanom nič nepovedia, pretože je to neetické. Charliemu sa to ale vymkne z rúk a Alan nakoniec príde o všetko. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Hoci nad týmto prepojením scenáristi nepremýšľali, je tu povedané, že Laura (Heather Locklear) je drahá právnička z Beverly Hills. V tretej epizóde Evelyn (Holland Taylor) doniesla Alanovi (Jon Cryer) zoznam tých najlepších a najdrahších právnikov z Los Angeles a je možné, že medzi nimi bola aj Laura, nakoľko Evelyn tiež býva v Beverly Hills. (Real Tom Hardy)
  • Nie je celkom jasné, kedy sa Alanova (Jon Cryer) finančná situácia po rozvode zmenila na katastrofálnu. Podľa záveru tejto epizódy by dohoda platiť nemala, nakoľko ju roztrhal a najal si nového právnika. Taktiež mohol svoju právničku súdiť za nedbalosť, čo bolo taktiež v epizóde spomenuté. V neskorších epizódach však Alan viní zo svojich problémov Charlieho (Charlie Sheen). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama