Reklama

Reklama

Dva a pol chlapa - Season 1 (2003) (séria)


Žádný čichání ani balení (S01E21)

(epizóda)
  • USA No Sniffing, No Wowing

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan má schôdzku so svojou právničkou. Na schôdzku musí ísť aj Charlie, aby prebrali, ako sa správa pred Jakeom. Alanova právnička sa Charliemu páči, a tak ju začne baliť. Nakoniec skončia u Charlieho v posteli. Obaja sa rozhodnú, že pred Alanom nič nepovedia, pretože je to neetické. Charliemu sa to ale vymkne z rúk a Alan nakoniec príde o všetko. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Alan platí nekresťanské peniaze za rozvodovú advokátku. Všetko ide ako po másle až do doby, kým sa charlei nezačne posteľovo angažovať s advokátkou a jej mladou asistentkou. Tento ťah môže Alana zrujnovať. Prevedenie: Toto je jedna z najlepších častí. Ponúka presne tie vtipy, ktoré by som od seriálu čakal a dá sa na nich dokonalo pobaviť. 99%  ()

Reklama

SmoldaMara 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popis: Alan má schůzku se svojí právničkou. Na schůzku musí i Charlie, aby probrali jak se chová před Jakem. Alanova právnička se Charliemu, ale líbí a tak ji začne balit. Ona dělá, že ji to nezajímá, ale nakonec pak stejně skončí u Charlieho v posteli. Oba se rozhodnou, že před Alanem nic neřeknou, protože je to neetické. Charliemu se to ale vymkne z rukou a Alan nakonec přijde o všechno. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Nie je celkom jasné, kedy sa Alanova (Jon Cryer) finančná situácia po rozvode zmenila na katastrofálnu. Podľa záveru tejto epizódy by dohoda platiť nemala, nakoľko ju roztrhal a najal si nového právnika. Taktiež mohol svoju právničku súdiť za nedbalosť, čo bolo taktiež v epizóde spomenuté. V neskorších epizódach však Alan viní zo svojich problémov Charlieho (Charlie Sheen). (Real Tom Hardy)
  • Hoci nad týmto prepojením scenáristi nepremýšľali, je tu povedané, že Laura (Heather Locklear) je drahá právnička z Beverly Hills. V tretej epizóde Evelyn (Holland Taylor) doniesla Alanovi (Jon Cryer) zoznam tých najlepších a najdrahších právnikov z Los Angeles a je možné, že medzi nimi bola aj Laura, nakoľko Evelyn tiež býva v Beverly Hills. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama