Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie a Alan si chcú zájsť do kina. Pri čakaní v rade si Charlie všimne Judith. Ako sa ukáže, Judith má rande s Jakeovým trénerom futbalu. Alan sa cíti zmätený, pretože si myslel, že Judith je lesba. Na Alana všetko padne a je v depresii. Charlie navrhne nech zmení šatník, a tak sa vydajú na nákupy. Jakea medzitým stráži jeho babička. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

SmoldaMara 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Popis: Charlie s Alan si chtějí zajít do kina. Při čekání ve frontě si Charlie všimne Judith. Jak se ukáže Judith má rande s Jakeovým trenérem fotbalu. Alan se cítí zmatený, protože si myslel, že Judith je lesba. Na Alana všechno padne a je v depresi. Charlie navrhne ať změní šatník a tak se vydají na nákupy. Jakea mezitím hlídá jeho babička. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh:  Allan stretne svoju bývalú manželku a zistí, že nie je tak úplne na baby. Chce sa tiež posunúť vpred a tak sa rozhodne pre radikálnu zmenu outfitu. Jake trávi popoludnie so svojou babičkou. Prevedenie: Predvádzanie outfitov dalo pomyselnú čerešničku na tortu. 90% ()

Zaujímavosti (8)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Alana (Jon Cryer). (Duoscop)
  • Rocková skladba, ktorá hrá počas Alanovho (Jon Cryer) skúšania rôznych outfitov, je "Sharp Dressed Man" od Stevea Grimmetta. Jedná sa v podstate o cover skladby od ZZ Top. Použitie Grimmettovho coveru je preto celkom zvláštne, nakoľko ZZ Top bol v priebehu chodu seriálu spomínaný mnohokrát a v epizóde Kozel i zahradník (2010) si dokonca celá kapela zahrá menšiu rolu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama