Reklama

Reklama

Recenzie (3)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Tešil som sa na starého Franca Nera, v úvode ťažili s jeho mena, ale nečudo. Veď ho často veru v nových filmoch nevidieť... A na moje nemilé prekvapenie tam nakoniec hral iba v dvoch scénkach. Aj to tuláka ktorý "vedel o čom je reč". V podstate ma to bavilo aj keď mi tam prekážal ten lacní televízny obraz. Produkcia vyzerala ako by to bolo točené pre televíznu stanicu, a HBO to teda nebolo. Ale keď sa cez toto človek prekúsne tak ide o celkom slušné Giallo s pekne zamotaným scenárom v ktorom sa zamotali asi aj sami tvorcovia. Vrah v kožených rukaviciach svoje obete zabíja školským, trojuholníkovým pravítkom. To som ešte nevidel. Na prekvapenie je tu aj krv, nevedel som že sa dá s pravítkom párať brucho. Zápletky a ľúbostné trojuholníky ma bavili škoda iba toho nevyriešeného konca. Takisto potešila aj známa 70´s herečka Florinda Bolkan !!!!!!!!!!!!!!!Spoiler!!!!!!!!!!!!! V Gialle sa jedná o unikát keď zatvoria relatívne nevinnú osobu. ()

PetrPan2 

všetky recenzie používateľa

Sériový vrah vraždící ženy pravítkem (konkrétně kovovým trojuhelníkem) a nuda, nuda, nuda... lesbičky a vyšinutý Franco Nero v epizodní roli :o( ()

Reklama

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Pokus o novodobe giallo se nepovedl. Florinda uz je stara pani, a zdalo se mi, ze ji to ani moc nebavi (nebo nejde, coz je nastejno). Franco Nero je tam jen kvuli jmenu do titulku, aneb dva petivterinove zabery "muze v davu" bez jakekoliv dulezitosti. Tvurci se jakoby nemohli rozhodnout, co chteji vlastne natocit. Par zaberu je tam jak z perfektniho gialla (barvy, uhly, holky) a zbytek je jak z moderniho odpoledniho televizniho serialu, a nema s tou spravnou atmosferou vubec nic spolecneho. Zaver neprekvapi, film nudi. P.S.: a kdyz uz tam borec jezdi na motorce, tak proc proboha na HD? V Italii! Nechapu... 2- ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama