Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevinné vhození několika mincí do hracího automatu se stalo pro Lauru Bancroftovou osudným. Film Cesta ke dnu, inspirovaný skutečnou událostí, je působivým a přesvědčivým příběhem jedné ženy, která propadla hráčské vášni. Delta Burke, dvakrát nominovaná na cenu Emmy, se představuje jako Laura, žena, které zdánlivě nic nechybí - má milovaného muže, dvě milé děti a nové prestižní zaměstnání v nadaci pro dlouhodobě nemocné děti ve městě Reno v Nevadě. Při návštěvě místního kasina Laura nečekaně vyhraje jackpot 100 dolarů a její uspořádaný život se obrátí vzhůru nohama. Pomalu se ocitá v uzavřeném a lákavém světě gamblerů. Posedlost a velký sen o "ohromné výhře" se brzy podepíše v práci, na rodině a na financích Bancroftových - a Laura propadá čím dál větší beznaději. Cesta ke dnu přesvědčivě vypráví o zápasu jedné ženy s velmi reálným a velmi nebezpečným problémem. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Na to, že ide o TV film, tak musím povedať, že vie akú myšlienku chce povedať a myslím si, že v tom nezlyháva. A ani výber hercov nebol do jednotlivých rolí najhorší. Delta Burke ako matka, ktorá prepadne automatom je výborná, Ellen Page ako jej dcéra, ktorá zisťuje, že jej matka postupne mizne a jej život naberie postupne iný smer tiež funguje a aj Gerald McRaney ako Jim, ktorý s Laurou žije a všetko to prežíva s ňou. A je až zaujímavé vidieť ako ďaleko to všetko je schopné dospieť. A zúfalstvo jednej ženy je tu skutočne viditeľné. Dlho som čakal, aby som film videl a konečne sa podarilo. Ako fanúšik Ellen Page sa snažím nevynechať ani jeden jej filmový počin. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Campbell natocil slusny film o gamblerstve /hracskej vasni/, ktora uplne ovladla jedneho cloveka, aj s celymi jeho financiami, zdravim .............. taketo filmy mam hodne rad : 80 % ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Jak málo stačí abyste jste spadli až na dno?! Vtáhne vás to do víru beznaděje a vy se v tom smetí a špíně utopíte jako nic! Velmi reálný příběh ženy, matky o tom jak málo stačí, když do automatu vhodíte pár mincí. ()

AxelWers 

všetky recenzie používateľa

Filmu inšpirovaného skutočnými udalosťami (tých nájdeme vskutku dosť) v zásade nemám čo vytknúť, ale podľa môjho gusta s dosť povrchným dejom, ktorý sa nedostatočne ponoril do psychológie obete. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama