Reklama

Reklama

Joan z Arkádie

(seriál)
  • Česko Joan z Arkádie (viac)
USA, (2003–2005), 33 h 33 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvorcovia:

Barbara Hall

Hrajú:

Joe Mantegna, Mary Steenburgen, Amber Tamblyn, Jason Ritter, Michael Welch, Becky Wahlstrom, Chris Marquette, Aaron Himelstein, Annie Potts, Kris Lemche (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(45)

Obsahy(1)

Seriál zachytáva životné osudy Joan Girardiovej, jej rodiny a priateľov. Joan ale nie je až taký obyčajný teenager....Boh si Joan vybral, stretáva sa s ňou v "prestrojení" za obyčajných ľudí, akých má človek možnosť vidieť každodenne na ulici...Dáva jej rôzne rady a úlohy, avšak pomôže to Joan k lepšiemu životu, alebo vlastne niekedy ani nie ??? (lilina133)

(viac)

Recenzie (30)

Blackberry 

všetky recenzie používateľa

Momentálne neviem prísť na chuť a ani na myšlienku tohoto seriálu. Myslím, že tých pár častí, čo som videl, mi stačí odhadnúť na to, že to je seriál na poludnie, teda na čas, keď je pri obrazovkách cez deň najmenej ľudí. Proste nič ma nezaujalo. DOPLNENÉ 18.8.2008. Vidiac niekoľko častí navrch, lepšie pochopený zmysel seriálu a ja musím opraviť hodnotenie na terajšiu trojku. ()

Hrus 

všetky recenzie používateľa

Váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami. Seriál mě hodně zaujal, místy je sice přehnaně sentimentální, ale i to se mě nějak líbilo. Bohužel nedovedu nějak zvlášť říct proč, není tu nic extra (i když základní premisa teenage girl mluvící s bohem je rozhodně zajímavá). Ale prostě dobře se na to dívá. Je to takové moje "Guilty plaesure". Po shlédnutí druhé série opravuji na tři hvězdičky pro mírnou repetitivnost a kolísání kvality jednotlivých epizod. Nicméně škoda, že se netočila třetí série, protože poslední díl druhé série rozhodně připravoval půdu pro zajímavé náměty, větší dějovou akci a taky pro herce Wentworthe Millera z Prison Breaku.*** hlavní role: Amber Tamblyn (Joan Girardi), Joe Mantegna (Will Girardi), Mary Steenburgen (Helen Girardi), Michael Welch (Luke Girardi), Jason Ritter (Kevin Girardi), Becky Wahlstrom (Grace Polk), Chris Marquette (Adam Rove) *** nejoblíbenější postava: Kevin ()

Reklama

rador 

všetky recenzie používateľa

Seriál plný morálnych ponaučení, podaných celkom zaujímavou formou. Zaujímavosti: Arkádia je fiktívne mesto zasadené niekde v štáte Maryland *** Scény prvej série z predajne kníh boli natočené v Los Angeles. *** Friedmanovo krstné meno nebolo nikdy uvdené. *** Nehoda po ktorej ochrnul Kevin Girardi sa stala 9. Novembra. *** Luke Girardi oslavuje narodeniny 19.. novembra. *** Will Girardi získal 40. miesto v rebríčku "50 Greatest TV Dads of All Time" *** Will Girardi vždy pije zo šálky, na ktorej je fotka Joan, Luka, Kevina. *** V pôvodnom scenáry sa rodina Girardirových volala Delaneyová *** Stvoriteľka Joan z Arkádie - Barbara Hall - napísala pre seriál desatoro, ktoré nazvala : 10 prikázaní Joan z Arkádie, ktoré napríklad obsahovali : Zlo a dobro neexistuje, Boh nemôže presadzovať učité náboženstvo, Boh nemôže priamo zasahovať... ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Príjemný seriál na letné poobedie. Napriek jemnému náboženskému kontextu v žiadnom prípade nezamieňať so zrůdnosťou V siedmom nebi. Joan z Arkádie síce nie je ničím výnimočná, ale postavy sú napísané (i zahrané - hlavne Amber Tamblyn) veľmi dobre, dialógy znesiteľné až jemne nadpriemerné a dej je zväčša zaujímavý. Nič výnimočné, ale ako oddych postačujúce. PS: Koncom prvej a začiatkom druhej série sa to trochu utápa v prehnanom sentimente. Našťastie je to len dočasné a zvyšok druhej série je fajn, napriek niektorým zbytočným dejovým líniám (súdny proces). Večná škoda, že to skončilo po druhej sérii, posledný diel sľuboval riadnu šupu... ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola hovadina na druhú s veľkým H! Odporne naivné, trápne, nechutné, nevydržal som na to pozerať skoro ani jeden celý diel. Videl som z niektorých iba časti. Nedalo sa to dopozerať do konca. Dialógy nula bodov, život nula bodov, posolstvo nula bodov, zábava nula bodov, krimi nula bodov, táto fantastická dráma bola jednoducho hovadina. Tento seriál mi nepúšťajte, nepustil by som ho deťom ani za trest ako sa vraví. Ako pre mladistvých mi prišiel iba občas, ale celkovo už to nebudem rozmazávať, lebo pozitíva tam hľadám len ťažko - 0%! ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (9)

  • Luke Girardi (Michael Welch) oslavuje narodeniny 19. novembra. (rador)
  • Will Girardi vždy pije zo šálky, na ktorej je fotka Joan, Luka, Kevina. (rador)
  • Nehoda, po ktorej ochrnul Kevin Girardi (Jason Ritter), sa stala 9. novembra. (rador)

Reklama

Reklama