Reklama

Reklama

Blade (Wesley Snipes) sa vracia a ani náhodou to nebude mať ľahké. Zdá sa totiž, že upíri konečne našli spôsob, ako sa ho nadobro zbaviť - rozhodli sa jeho identitu medializovať a všetko zosnovať tak, aby podozrenie zo série brutálnych vrážd padlo práve na jeho plecia. "Denný chodec" sa - s políciou v pätách - spojí s dvoma ľudskými lovcami upírov z tajomnej skupiny Nočných stopárov a spolu s nimi sa vydáva na dlhú a krvavú cestu s cieľom očistiť svoje meno a odvrátiť novú hrozbu, ktorú pre svet predstavuje "Drake" - najmocnejší a najslávnejší upír sa totiž po stáročiach prebudil zo svojho spánku a je rozhodnutý urobiť všetko preto, aby sa Zem konečne stala rajom pre ich druh... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina
01:24
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
02:21

Súvisiace novinky

Vládci vesmíru od Goyera?

Vládci vesmíru od Goyera?

01.12.2017

Když má scenárista (a občasný režisér) David Goyer dobrý rok, nadělí nám Bladea nebo Batman začíná. Když má špatný rok, vypadne z něj Blade: Trinity nebo Ghost Rider 2. Hollywoodská studia ale tohle… (viac)

Goyerův sci-fi Cliffhanger

Goyerův sci-fi Cliffhanger

05.02.2014

Producent, scenárista a režisér David S. Goyer v současnosti patří mezi nejžádanější hollywoodské tvůrce. Připravoval Batmany Christophera Nolana nebo Muže z oceli Zacka Snydera, sám potom natočil… (viac)

Upíři trochu jinak

Upíři trochu jinak

03.10.2007

Včera jsme tu měli dvě závažná politická dramata, dnes si dáme tuplovanou porci něčeho lehčího. Konkrétně se bude podávat krev. Ano, máme tu duo upírských filmů, a značně netradičních. Především je… (viac)

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (viac)

Reklama

Reklama