Reklama

Reklama

Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch

  • Česko Bridget Jonesová - S rozumem v koncích (viac)
Trailer

Obsahy(1)

V tomto pokračovaní Denníka Bridget Jonesovej sa s hlavnou hrdinkou stretávame tam, kde sme sa s ňou rozlúčili. Bridget Jonesová (Renée Zellwegerová) je šťastná a spokojná v náručí svojho vytúženého milenca Marka (Colin Firth). Zatiaľ čo Mark sa snaží byť uznanlivý, tolerantný a ohľaduplný takmer ku všetkým Bridgetiným záchvatom žiarlivosti, samotná Bridget nedokáže a nechce pochopiť, prečo by sa všetky ženy žijúce v Londýne - vrátane novej hrozby, Markovej novej krásnej dlhonohej asistentky - nesnažili Marka odlákať od bacuľatej, trucovitej a nevhodne sa chovajúcej ženy, ktorá navyše neustále obťažuje okolie svojím tvrdením: "Ja predsa nikdy nehovorím nič iné, len pravdu!" Keď sa na scéne objaví „dlhonohé nebezpečenstvo“, Bridgetine ružové obláčiky, na ktorých sa doteraz vznášala, náhle zašednú. Stále častejšie záchvaty sebapodceňovania začnú negatívne vplývať na jej vzťah s Markom. V tom sa však na scéne objaví Bridgetin bývalý šéf, lámač ženských sŕdc Daniel Clever (Hugh Grant)... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
Red-horse

Red-horse (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film jsem viděla už několikrát, ale až teď jsem si všimla, že když Bridget hledá, kde je Německo, tak tam je ještě mapa Českolovenska... po 11 letech od rozdělení se teda autoři inteligencí neblýskli.

 

Jinak souhlas, vždy si tento film pouštím, když se chci odreagovat, případně jedničku ;)

PiperW

PiperW (hodnotenie, recenzie)

taky se přidávám k tomu, že jednička i dvojka byla na stejné urovni. Vždy když chci zábavu, pustím tento film :)

SallyZen

SallyZen (hodnotenie, recenzie)

Parádní pokračování jsem si ani nemohl přát. Určitě lepší než jednička nebyla, ale oboje byly skoro na stejné úrovni. A scénka v thajském vězení byla dosti zábavná :))

na príspevok reagoval any2605

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

sakra toto sa mi dostalo a ani som nevedel, že je to akési pokračovanie .. nerád pozerám film "odkonca" .) ale áno, neľutoval som, film ma dokázal zabaviť celkom slušne, ale ta renee, nemôžem si pomôcť, ale v mojich očiach je tak neprirodzená herečka už od prvej sekundy, a nie je to ohraničené, len týmto filmom... hmmm neva.. 4*

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

2* iba preto lebo som pri tom od nudy zaspa... :-/ neviem čím to bolo ale stalo sa. A unavený som veru nebol :-)

Ondrew

Ondrew (hodnotenie, recenzie)

Hm, neviem... Mne sa tento film pacil rovnako ako jednicka. Priznam sa, ze moj usudok moze byt skresleny faktom, ze sa na to cele divam stale muzskou optikou na pribeh, v principe banalny, no -- dla mojho pohladu na vec -- ukazujuci zenske vnimanie. Neviem, ci sa v danom smere autori strafili, to uz musia posudit skor zenske divacky, no ja som sa v globale naramne bavil a z globalneho hladiska som si uvedomil, ze mnohe z "pruserov" Bridget zazivam v takej ci onak podobe i ja sam ;)

čičmour

čičmour (hodnotenie, recenzie)

Fajn, ale na můj vkus hodně vulgární, to si mohli odpustit, bylo to zbytečné...

M.lasicka

M.lasicka (hodnotenie, recenzie)

Pokračování mne opět pobavilo, i když na "jedničku" nemá. Přesto pořád dost vtipné, stojí za shlédnutí, chcete-li si u filmu odpočinout a zasmát se. A to občas potřebujeme každý...

Súvisiace novinky

Politika, skandály a romantika

Politika, skandály a romantika

15.08.2006

Poté, co si Rachel Weisz nedávno odbyla natáčení ambiciózního sci-fi dramatu Spider-Man) jednu z hlavních rolí v romantické komedii DEFINITELY, MAYBE. Bude se jednat o čtvrtý režijní počin scenáristy… (viac)

Reklama

Reklama