Reklama

Reklama

Tak zle, ako sa len dá

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Päť lavičiek. Päť rôznych príbehov. Päť dvojíc. Každý rieši to isté - lásku a vzťahy. Päť poviedok odohrávajúcich sa na lavičke. Keď si myslíte, že nemôže byť horšie, tak môže. Presvedčia vás o tom dvaja mladí teenegeri Alica a Kevin, bezdomovci Jano a Zoli, partneri Miška a Karol, dvaja kamoši metalisti Ceco a Kilo a bývalí manželia Kamila a Miro. Aj lavičky majú svoje príbehy o ktorých by nám vedeli rozprávať. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

Prubner 

všetky recenzie používateľa

Film se celý odehrává na lavičkách v parku, takže ho tvůrci mohli natočit za pár šupů. Oceňuju ten nápad. Dialogy nejsou kdovíjak vtipné, ale jsou dobře napsané i zahrané a film příjemně rychle uteče. Pro mě docela chutná jednohubka. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Musím nesmelo priznať, že som fanúšikom podobných slovenských konverzačných jednohubiek, pri ktorých vám stačí päť lavičiek, päť príbehov zo života a do toho trefné vtipné komentáre hlavných hrdinov. Nič iné netreba. Prvé tri príbehy skvelé, tie zvyšné skôr do počtu, ale celkovo to vyznelo vyzrelým a vtipným dojmom, kde sa človek aj zamyslí, že vlastne v podobných situáciách sa ocitne takmer každý. Csudai to celkom vychytal. 80 % ()

Reklama

Reklama