Reklama

Reklama

Ošklivé káčátko

  • Veľká Británia Ugly Duckling, The
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dobírají si ho, odstrkují ho, smějí se mu a tak káčátko uteklo z domova, aby si našlo šťastnější život. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (2)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Trochu iný príbeh o Škaredom káčatku ako ho napísal Andersen, čo je tak trochu mínus. Je rozkošatený všemožnými dobrodružstvami, ktoré "káčatko" na svojej ceste zažíva. To je konieckoncov na animáku to najzaujímavejšie. S príbehom je to už slabšie, pôsobí lacno a je naviac otravne popretkávaný pesničkami. Animácia a jednotlivé postavičky tiež nepatria medzi tie najvydarenejšie a s disneyovkami sa nemôžu rovnať, aj keď detskému divákovi budú asi dostatočné, keďže s farbami a rôznymi zvieratami sa nešetrilo. ()

Kevi1 

všetky recenzie používateľa

Spolu s Levím kráľom je to rozprávka môjho detstva a musím uznať, že aj po rokoch je to najkrajšie spracovanie Káčatka, aké som videla. Na začiatku každé decko plače, ale aj tak mám na to pekné spomienky a dúfam, že to niekde zoženiem na DVD-čku, keďže kazety už človek nemá na čom prehrávať. Fakt vizuálna nádhera. Rozprávky v deväťdesiatych sa ešte točili ako-tak, tie novodobé majú trochu (hrozne dosť) ťahavé farby. ()

Reklama

Reklama