Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plukovník William Ludlow (Anthony Hopkins) opustil armádu Spojených štátov, pretože nesúhlasil s genocídou indiánskych kmeňov, a so svojimi tromi synmi Alfredom (Aidan Quinn), Samuelom (Henry Thomas) a Tristanom (Brad Pitt) sa usadil na farme v Montane. Keď si v roku 1913 Samuel priviedol na usadlosť krásnu snúbenicu Susannah (Julia Ormond), nikto netušil, akým významným spôsobom ovplyvní život rodiny. Zatiaľ však v Európe vypukla vojna a všetci bratia sa proti vôli otca dobrovoľne prihlásia do armády. Krvavé jatky vojnového besnenia si zakrátko vyberú krutú daň - Alfred je ťažko ranený a Samuel umiera... Tristan pomstí smrť svojho brata a po skončení vojny odchádza na more. Keď sa po čase vracia do Montany, netuší, že ho čaká vášnivý milostný vzťah s osamelou Susannah, že sa jeho brat Alfred stane kongresmanom a že on sám bude kvôli záchrane rodinnej farmy musieť pašovať alkohol a bojovať s bezohľadnou zákernou konkurenciou... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

CreepyJoe

CreepyJoe (hodnotenie, recenzie)

Proč se dnes netočí tak kvalitní historická dramata? Jen sračky od Marwelu?

Chicoo

Chicoo (hodnotenie, recenzie)

tento film,si čas od času pouštím velice rád , a vždy ve mě vyvolá celkem rozdílný pocity, nádherná příroda ,a snad ještě krásnější Julia Ormond.Užasný soundtrack ,James Horner je zkrátka genius

na príspevok reagoval Pentik

Voyer

Voyer (hodnotenie, recenzie)

Omlouvám se, ale mě to připadá jako jedno klišé naroubované na druhém...

Irene

Irene (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem se na tenhle můj jeden z nejoblíbenějších filmů včera s chutí podívala znovu,takhle dokáže točit jen Edward Zwick!!!Nádhera!

Kosuke

Kosuke (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film proste miluji ,jako mladej sem nekerym vecem nerozumnel,jako strasimu mi pekne zapadali o sebe,jedna pro mne z nejsilnejsich scen ve filmu je kdyz se otec v podani A.Hopkinse louci se syny kteri jdou do valky.

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Jedno z těch nejlepších romantických dramat.
 Ne všechno musí skončit happyendem...

Reklama

Reklama