Reklama

Reklama

Ó, Belinda

  • Maďarsko Ó, Belinda (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka si užívá vysněný život. Při natáčení reklamy se ale najednou ocitne ve světě postavy, kterou hraje, a všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Mladá herečka počas nakrúcania reklamy na šampón sa ocitne v alternatívnom svete. Na komediálne prvky, vtipnejšie dialógy a scény, prípadne nejaký lepší vývoj charakterov však zabudnite. Podobne ako na záver, ktorý postráca aj tie najmenšie semienka kreativity. Podpriemerná záležitosť z Turecka v produkcii Netflxu. P.S.: Neslihan Atagül je veľmi pôvabná turecká herečka. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Reklama

mia.com 

všetky recenzie používateľa

Skoda, ze se to nemohlo rozhodnout, jestli to je komedie nebo drama, protoze zapletka byla fajn, kdyz se prenesete pres ten turecky ujeceny styl. A velka skoda toho konce, ze jsme se nedockali treba nejake zmeny v chovani hlavni hrdinky. Takze celkem takovy trochu nedotazeny a povrchni prumer tv filmu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Opuchnutá herečka z tureckých telenoviel konečne v pozoruhodnejšom filme, ktorý neskončil ako osmanský nájazd. Síce ide o prerábku z roku 1986, kedy feminizmus ešte len tak trocha prerážal, čiže vtedy to bolo také dielo, že asi aj prelomové na turecké pomery. Dnes už asi nič nové, ale neviem, kebabové nuancy mi nie sú stopercentne známe a možno týmto Netflix chcel práve povedať, že tradičnú rolu ženy pri sporáku treba zavrhnúť. No či je Netflix silnejší než Erdogan ťažko posúdiť. Našťastie tu muži neboli ukazovaní ako násilní opilci, takže aspoň v tomto nás ušetrili. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toto malo skutočne skvelý potenciál, ale bohužiaľ, zostal z veľkej časti nevyužitý. Dilara, resp. Hamdam, sa ocitla vo svojom alternatívnom živote ženy, ktorú stvárnila v reklame. Spočiatku to bolo celkom vtipné a nápadité, ale celé sa to potom točilo v rovnakom kolotoči. Dilara sa nevedela zmieriť, že je Hamdam, a chcela za každú cenu späť svoje postavenie a život. Čakal som, že sa nejako upokojí a uvedomí si, že ten jej slávny život predtým zas nebol až tak dokonalý. Ale namiesto toho to bolo len bezduché naháňanie vtedajšieho postavenia. Slabšie 3* za super nápad a prvú polku filmu. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama