Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Londýn roku 1888 nebol len mestom žiarivej vlády kráľovnej Viktórie, ale aj mestom plným špinavých ulíc, drog, prostitúcie a zločinu. Vyšetrovanie vraždy pouličnej prostitúcie dostáva na starosť životom unavený inšpektor Abberline. Masový vrah pokračuje vo svojom krvavom diele, všetky stopy naznačujú, že pôvodca šialených vrážd sa nachádza na kráľovskom dvore. Legenda o Jackovi Rozparovačovi je záhadná, a preto i lákavá, podnes... (TV JOJ)

(viac)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Robbie Coltrane

Zemřel herec Robbie Coltrane

15.10.2022

Smutná zpráva nejen pro fanoušky Harryho Pottera. Ve věku 72 let zemřel skotský herec Robbie Coltrane známý především jako Hagrid z kouzelnické ságy. Coltrane se narodil jako Anthony Robert McMillan… (viac)

Já, legendární Denzel

Já, legendární Denzel

07.09.2008

Muž černé pleti osamoceně bloudí Amerikou, kterou globální katastrofa proměnila v nelítostnou pustinu? To už tady bylo, ne? Ne. Namísto Willa Smithe se totiž v hlavní roli sci-fi thrilleru Book of… (viac)

Ameriku spasí jen Písmo Svaté

Ameriku spasí jen Písmo Svaté

24.05.2007

Už je to nějaká doba, co někdo pustil bratry Allena a Alberta Hughesovi k režírování. Ale vůbec se té odstávce nedivíme. Jejich adaptace geniálního Mooreova komiksu Z pekla z roku 2001 jim totiž moc… (viac)

Reklama

Reklama