Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Primo a Secondo jsou bratři, kteří odešli z Itálie do Ameriky, a otevřeli si tam italskou restauraci. Primo je skvělý kuchař, který však nedokáže svůj talent přizpůsobit běžným přáním amerických zákazníků. Secondo se ze všech sil snaží udržet potápějící se podnik finančně nad vodou a když majitel nedaleké prosperující restaurace bratrům nabídne, že jim zařídí vystoupení slavného jazzového muzikanta, Primo pro tuto velkou noc začne připravovat mistrovské kulinární dílo. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

hazdrova 

všetky recenzie používateľa

Veľmi staručký film, z ktorého sála zaujímavosť postáv, ale zaostáva tempo, ktoré je bohužiaľ pre mňa kľúčové. Škoda, myslela som, že to bude lahôdka. 3* ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

na poli kulinarskych filmov o vareni je to len znesitelny priemer. Filmy o vareni mozem, lebo napriklad taka hororova legenda ako Vincent Price po uspesnych hororoch ktore natocil v 50. a 60. rokoch zacal v 70s varit. Jo a preto a nielen preto mi filmy o vareni nevadia, niektore mam aj rad. Tento je len priemerne natoceny, s dost spatnymi kulisami, preto dam len sivy, sedivy priemer : 67 % ()

Reklama

JohnyD 

všetky recenzie používateľa

Malý veľký film, ktorý sa mohol stať V.I.M vo filmoch s gastronomickou tématikou, ale žiaľ je to iba veľká party s nepodareným dezertom na konci. Tie ingrediencie vyzerali tak skvele - talianska kuchyňa, ženy a rodinné vzťahy medzi bratmi Primom a Secondom v podaní skvelého Tony Shalhouba a Stanleyho Tucciho. Škoda premárnenej príležitosti, ale stále je to skvelá zábava so skvelým jedlom 8/10 ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama