Reklama

Reklama

Požierač mozgov

  • Česko Požírač mozků (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina vědců objevila v poušti těžce raněného muže. Aby ho zachránili, infikovali mu virus vyvolávající neuvěřitelně rychlý růst buněk. Jeho tělo tento virus ale nepřijalo, postižený se celého půl roku nacházel na pokraji smrti. Náhle se jeho stav pronikavě zhoršil. Když už se zdá, že pacient vydechl naposledy, najednou jako zázrakem oživne. Místo nemocného člověka se ovšem probouzí vraždící monstrum (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (23)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Pozerať Europa Report a potom toto lacné (skoro) céčko je hardcore, ale budíš. A prečo som to vlastne pozeral? Kvôli Natashi Gregson Wagner (vtedy Natashi Wagner), ktorá je tu klasicky sladká, ako zmrzlina. Ten zvyšok vážne za moc nestojí, zarazil som sa iba pri dvoch scénach: Prvá: Pohľad kamery z jednej strany do druhej, snímajúc interiér akejsi šachty, pričom kamera zastaví až pri lakačke. Scéna takmer identická s tou v závere Rec; Druhá: Sen.Geniálna záverečná pointa z Pádu do tmy, akurát podaná z pohľadu záporáka. Tak neviem, žeby sa súčasná špička svetového hororu inšpirovala nepodareným video brakom? A žeby o tom niekto pochyboval? :) ()

ledzepfan odpad!

všetky recenzie používateľa

Whowww...tak něco takového už jsem dlouho neviděl............Tohle se stane,když někdo najde v přírodě čistý silný exemplář nudy-v přísně střežené laboratoři ho vyšlechtí až do čtvrté generace dokonale nudného organismu-přidá trakař hlouposti-špetku pičovin-ukrutně umělohmotné dialogy a jednoho dobrého herce--z toho všeho se složitým procesem udělá koncentrovaný extrakt=a ten se podává divákovi nitrožilně nebo přes oční sliznici...............Dokoukal jsem to jenom proto,že by mi bylo trapné hodnotit tu něco co jsem předčasně vypnul......BRRRR ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Pôvodné plány tvorcov boli iste smelšie a je zrejmé, že sa pokúšali vyťažiť čo najviac z mena Wesa Cravena produkujúceho túto snímku, o čom napríklad svedčí aj zavádzajúci alternatívny názov Hills Have Eyes Part 3. Ja som však bol s Mind Ripperom spokojný, podľa môjho názoru má všetko čo má sci-fi horor mať, herecké obsadenie na čele sa Lanceom Henriksenom je fajn a snáď jediné čo ma občas zarážalo bola povrchnosť scenára - vedec pracujúci na pochybnom armádnom projekte, ktorého cieľom je vytvárať špičkových zabijakov zoberie na výlet to tajného výzkumného strediska nachádzajúceho sa v akomsi atómovom kryte svojho syna, dcéru a potenciálneho zaťa a bez problémov ich prevedie celým komplexom (?). ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Co čekat od filmu s názvem Požírač Mozků ? . Že tam bude nějaká potvora a bude žrát mozky, ale není tomu tak. Většina filmu se odehrává v jakési budově kde běhá zmutovný chlap a zabíjí lidi což není zrovna špatný nápad (ani originální) ale záleží na zpracování. tady je zpracování strašné takové sežrání mozků vypadá takhle že si někoho odchytí vytáhne přísavky a buď kamera uhne na další scénu nebo ukážou jen ty přísavku jak se blíží k oběti. Samotné vraždy taky za moc nestojí jsou všechny na jedno brdo a konec je trapný (potvora se objeví v autě kde jedna ženská i když ji má celou dobu zaměřenou se nedokáže trefit a trefí kanystr s benzínem :-) následně nasednou do helikoptéry kde se to monstrum taky objeví odchytne jednu ženskou ta vezme brokovnici a odstřelí ho. Tupý konec to ještě podtrhuje to jako mělo znamenat že to ještě přežil :-) nebo co :-). Hodnocení jsem váhal mezi odpadem a 1 hvězdou. Kddyž se nad tím zamyslím tak dám 1 hvězdu jelikož je to lepší než některé ty sračky kterýma nás krmí Řitka. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Keď som si pred filmom prečítal obsah, nešlo mi do hlavy, že takýto koncept môže byt zlý a či mu len niekto nekrivdí, a ešte pri produkcii bol sám veľký Wes Craven, tak mi to nejako nešlo do hlavy. Po záverečných titulkoch, ale súhlasím s väčšinou, že je to hrozná kravina s neskutočne hlúpymi scénami. Od začiatku to bolo akosi divné, ale aspoň stráviteľne. No zlomilo sa to vo chvíli ako Lance Henriksen (Jim Stockton) išiel do vedeckého bunkru. Najprv si pri ukryte celkom nechápavo tokal so svojou rodinkou a potom v bunkri sa nevedel vobec orientovať aj keď tam robil roky. Už toto mi naznačovalo, že film z logikov a kvalitou nebude mat nič spoločné a nemal a rozhodne toto bolo nič oproti tým kravinám, ktoré som mal ešte pred sebou. A napríklad aj taký mozgožrut bol celkom obyčajný a aj vraždy boli všedné. Tak toto nevyšlo a aj keď film nemal vysoké ambície a aj hodnotenia sú adekvátne ku kvalite filmu, aj tak som čakal viac, ale výsledok bol oveľa horší. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Film byl původně zamýšlen jako druhé pokračování filmu Hory mají oči (1977), ale od záměru bylo upuštěno ještě než začalo natáčení. (jarkolar)

Reklama

Reklama