Reklama

Reklama

V jeho stínu

  • Francúzsko Le Roi des Ombres (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po otcově smrti vypukne mezi dvěma nevlastními bratry ostrý spor, který bude mít velmi tragické následky. (Netflix)

Recenzie (7)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nic noveho, prekvapujiciho ci odlisneho od tohoto zanru. Podobnou zapletku muzete videt mnohokrat. O Alziranech a Africanech v Francii. Jejich bydleni v Parizi se stalo pevnosti, kde vladnou zakony gangu, boj o obchod s drogami a dalsimi komoditami. Zde dva polovicni bratri proti sobe, slepy chce mir, druhy nasili. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ibrahim, Omar, Osman, Malik a ich problémy v Pobreží Slonoviny, pardon v Paríži. Niekedy majú problémy oni, no niekedy sú oni sami problémom. V tejto dráme o netalentovaných ľuďoch bolo však šokujúce, že černosi majú aj tiene čierne. Čo je to, ak nie rasizmus? Toto si mohol Netlix odpustiť. Už som bol skoro woke. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Čiernočierna tma II - stratený v Paríži. Čo iné môže prisťahovalcov baviť ako produkcia liberálneho hnoja Netflix o gangu bratov predávajúcich drogy a zlom bielom bububu ujovi policajtovi ktorý chce objasniť vraždu. Síce sa úplne nečakane objavuje prvok nefunkčnej rodiny aj u týchto nadľudí, ten je zatienený slabým príbehom, woodoo lisohlávko sračkou, neuveriteľne trápnymi hereckými výkonmi a tak trápnym dabingom, že som to chvíľami bral ako Griffinovcov a myslel si že počujem Glenna Quagmira, aby som to vydržal dopozerať do nezáživného konca. Mohlo sa to aspoň volať ako pokračovanie série Vyvolený, Sklenený, Rozpoltený s prívlastkom Vydedený...otras, klasika na Netflixe. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

D-čkový scenár podľa klasickej schémy – pomerne slabé vedenie príbehu s menej ráznymi akčnými scénami. Režisér jednoducho nedokáže efektívne využiť možnosti, ktoré mu scenár a hlavná postava ponúkajú. Nehovorím, že by z filmu nedalo vyčariť omnoho viac. To však áno, že k lepšiemu výsledku by ste potrebovali kompaktnejší scenár, lepšiu réžiu a hereckých performancov. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

johnsnow odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako tak pozerám tak komentáre tento film kritizujú kvôli tomu, že je tam samí čierni a moslim. To je síce pravda, ale to nie ej dôvod prečo je ten film shit, ale preto, že príbeh je imbecilný, nudný, plný nezmyslov, do toho sa natrepú ešte voodoo voloviny. Námet super, ale ako tu povedal jeden užívateľ, chcelo to uchytiť do lepších rúk. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Čo dodať. Týpek dolezie so svojou starou na plti z Afriky, založí nejakú posratú večierku, kaviarničku whatever a naprcá malého Ibrahima. Za chvíľu ako inak dolezie ďalšia čokoláda, konkrétne jeho ďalšia žena. D fuq. Naprcá aj ju a ďalší Ibrahim je na svete. Obe si nechá, však sme v Afrike, normálka, bigamia. Sry sme vo Francúzsku, ale však oni sa prispôsobia. Časom. Alebo aj nie. Jedna čierna furt upratuje, druhej zas jebe a všade vidí kliatby a woodoo. Z nej zajebe staršiemu Ibrahimovi a dá sa na dráhu dílera. To nakrkne starého a vyhodí ho z domu. Cele sa to nejako domotá, Kristus Boh nevie kto je kto a kde je kto, všetci sú čierni a vyzerajú aj na čiernych nezvykle na piču ( a to ľudia pičujú na Ázijské filmy, že všetci vyzerajú rovnako. Fuck u! ). Späť k filmu. Mladého Ibrahima jebne auto, oslepne. Dej sa posunie do prítomnosti. Slepí chodí, nahráva hudbu, bradatý díluje. Ich starý umrie kvôli pokazenému výťahu ( no shit ) a starší, bradatý začne robiť ramená ešte viac. Nejako sa posekajú, lebo hento toto tamto a k tomu slepého kamoš trtká nejakého čierneho ohyzda, ktorý je vraj sestra bradatého Ibrahima. Nič sa nedeje poriadne, len nejaký matroš zmizne bradatému, čo si nechal u slepého. A to spustí kolotoč nejakých jeblých akcií a proti akcií a kolotoč nelogických rozhodnutí hlavných anál.fabetov a ja to už mám ozaj v piči, lebo je kopa hodín. Všetci sú tu čierni, agresívni, nosatí a bradatí  a moslimovia a ja nemôžem nájsť moju peňaženku. Nie že by som niečo naznačoval. Francúzi su v piči. Jo a aby som nezabudol, slepý nakoniec uvidí. Nepodceňuj silu woodoo. Každopádne si zmeňte drama/krimi/thriller na fantasy/amateur/fairytale a  dajte jas na max. ()

Reklama

Reklama