Reklama

Reklama

Bocian Riško 2

  • Česko Letíme 2 (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Malý vrabčiak Riško stále žije so svojou rodinkou bocianov, ktorá ho vychovala. Tak ako každý rok sa chystajú prezimovať pri Veľkom jazere v severnej Afrike, a Riško sa teší, že tento rok po prvýkrát povedie celý bocianí kŕdeľ práve on. Lenže rada starších mu to nedovolí, čo odvážneho vrabčiaka nahnevá a rozhodne sa letieť na vlastnú päsť. Dostane sa do ďalekého púštneho mesta, kde stretne vrabčicu Samiu a jej kamarátov, ktorých drží v zajatí chamtivý páv Zamano. Jediný spôsob, ako ich môže zachrániť, je vyriešiť hádanku a nájsť Veľký Klenot, ktorý už Zamano a jeho služobníci veľmi dlho hľadajú. (Magic Box)

(viac)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (3)

Koda 

všetky recenzie používateľa

Letíme 2 je výborný animák, u kterého jsem nic moc nečekal a šel jsem na to jen z principu, že se hlavní hrdina jmenoval úplně stejně jak já, a i tak jsme se s kámošem plácali smíchy. Byl to dobrodružný, svižný, celkem jednoduchý příběh, a ten přihřátej papoušek to tam nejvíce rozbaloval a nadabované a zazpívané písničky rozhodně stály za to. Překvapilo mě, že místo toho, aby šéfovali ti 2 pelikáni, tak si vedení vzal celkem ne moc náročný páv. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Moje pripomienky, ktoré som napísal k prvej časti tohto animáku, platia aj pre pokračovanie príbehu vrabčáka Richarda. V podstate sa jedná o rovnaké kvality, ako v prípade predchádzajúceho diela. Ľahký animák spíš pre menších divákov na jedno Nedeľné popoludnie. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka vizuálu, krásny animák, jemne ruší hlučná hudba. Funny príbeh, ktorý však po scenáristickej stránke nie je veľmi vhodný pre deti. Je to k počudovaniu keď spolu so synom okolo školského veku počúvame frázy ako "OMG, čo robíš?", "My sme starí drsňáci, dáme vám do držky" a pod. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama