Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Syn marockého emíra a jeho žena Američanka (Carol Alt) žijí v USA a mají spolu syna. Muž však náhle po rozvodu unese syna do Maroka k emírovi (Omar Sharif), kde ho začnou vychovávat podle zdejších tradic. Jenže matka se nevzdává a pro záchranu syna najímá několik žoldáků (mj. Rutger Hauer). (Tomx112)

Recenzie (6)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Toto posunulo do priemeru hlavne ta priserna minutaz 310 minut filmu je sialeny extrem. Hlavne v strede som vyslovene zaspaval, nuda. Duccio Tessari ma tiez nevyrovnanu filmografiu . 50 % ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jéžišmária. Síce si už nepamätám ani ň z príbehu, ale pamätám si na môj výraz v tvári, keď som si predlhé roky dozadu prečítal obsadenie. Fakt rozpačitý výraz, ktorý som nevedel ako zvládnuť. Elliot Gould bol dobrý herec, najviac sa mi s ním páčili samozrejme Ocean filmy a úplne najviac dokonca starý blockbuster Capricorn One, naproti tomu som mal Sandokana. Potom som si všimol meno Rutger Hauer, ktorého som v tej dobe uznával kvôli jeho drsňáckym úlohám a oproti tomu Omara Sharifa, čo síce bol kedysi dobrý herec, ale stále som si ho predstavoval ako dvojku nejakého šejka zo Sahary a Sandokana. No a samozrejme som dostal aj taký zlepenec v podobe samotného filmu. Žiadna sláva, dokonca ani tie mená mu moc nepomohli. ()

Reklama

Reklama