Reklama

Reklama

Ruža pre nevestu

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2023, 140 min

Účinkujú:

Krištof Králik (moderátor)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch sa na obrazovky TV Markíza vracia celosvetovo úspešný formát The Bachelor, tentokrát so slovenským názvom Ruža pre nevestu. V minulosti ho diváci a diváčky mohli poznať pod názvom Nevesta pre milionára. V najromantickejšej šou tejto sezóny dostane jeden atraktívny slobodný muž príležitosť nájsť si ženu svojich snov – a možno aj budúcu nevestu. Na vzrušujúcej romantickej ceste stretne príťažlivý a úspešný podnikateľ Tomáš Tarr 18 žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár? Zaujímavosťou je, že väčšina diania sa bude odohrávať v Turecku, diváci a diváčky sa tak môžu tešiť na skvelú šou plnú romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí. Moderuje Krištof Králik.
Romantická zoznamovacia reality šou Ruža pre nevestu prichádza s 2. sériou! Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne príťažlivý a úspešný 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár? Moderuje Krištof Králik. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (14)

zdenny odpad!

všetky recenzie používateľa

Tady ty holky by snad nebyly dobre ani v pornu. PS: uz vidim ty spadle ksichty, az jim stab povi, ze mr.ruza je lada z pracaku. PPS: Videl jsem cisteho casu aso 40 minut. ()

halogenka 

všetky recenzie používateľa

Ruza pre nevestu serviruje opravdove napeti - predevsim v retni oblasti vetsiny divek uchazejicich se o Kena z Bangkoku. Pokud ani jedne z nich jeji pysk ve velkem finale neexploduje, budu vylozene zklamana. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Výstava kačíc, umelých pyskov dole aj hore, a nebetyčnej tuposti. Zúčastnené majú všetky IQ 130. Dokopy. Žumpa stvorená zo zmesi silikónu ako zábava pre tých najjednoduchších. A ešte aj v názve vypadlo písmenko, lebo toto nie je ruža pre nevestu, ale ruža pre neviestku. ()

Anet21 odpad!

všetky recenzie používateľa

⚪Otras, ktorý je nielen otrasne naskriptovaný, ale ešte otrasnejšie zahraný, keďže je viac ako očividné, že dané osoby nemajú žiadny záujem spoznávať sa a zamilovať, ale skôr sa chcú sebaprezentovať, upozorniť na seba a nahnať si sledujúcich na svojich extrémne dôležitých sociálnych sieťach.⚪Všetky dámy sú účelovo vybrané tak, aby buď hovorili nahlas hlúposti, ktoré si bežný človek myslí o ostatných len potichu v hlave, alebo aby sa škerili na kameru, prípadne odhaľovali dekolt. 50% žien má výrazné plastické úpravy (pery, vrásky, lícne kosti, výplne), že sa na seba ponášajú ako tie známe vajcia, vrcholom je ale údajný milionár, ktorý síce precestoval celý svet, je neskutočne rozhľadený, pekný, vyšportovaný a žije v Thajsku, ale doteraz si nedokázal nájsť partnerku a musí sa spoliehať na efektivitu pofidérnej reality show. Ako vtip dobré.Aha, tá druhá polovica žien zase pôsobí, že aj napriek svojim povolaniam nevie do 10 narátať. Ich vzájomná interakcia pôsobí ako debata sliepok na hambálku či slet čarodějnic. Strop, okorenený o dramatickú hudbu a dokonca aj politikum.⚪ ()

Mire odpad!

všetky recenzie používateľa

Náhodou som mal pustený ako podmaz Markízu piatok večer a išla akurát táto šou. V tej časti si urobili menší kvíz. Pri otázke koľkokrát Zem obehne okolo Slnka za rok istá nezamestnaná Marcela vybrala možnosť, že 56 krát. Keď som videl, že ostatné súťažiace poväčšinou tiež nevyberali správnu možnosť som sa pozastavil nad tým, že do takýchto relácií sa môžu hlásiť fakt jedine takéto tupé piče a či by si hlavný borec naozaj chcel zobrať niečo takto sprosté za ženu. O vzhľade prítomných krásavíc ala kačacie pysky, telá počarbané kerkami hlava nehlava, silikónové kozy a hlavne s hovnami v mozgovniach sa netreba príliš rozpisovať. Pôvodná nevesta pre milionára z roku 2006 bola síce tiež srajda, ale súťažiace vyzerali aspoň trochu normálne. Tieto tu totálne reflektujú súčasnú dobu, kedy letia všakovaké umeliny a podľa mňa to nie je zábavné. Hodnotenie je nadmieru jasné. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama