Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to tak dávno. Kedysi, v idealistických sedemdesiatych rokoch, bol jeden pár, ktorý bol stelesnením dokonalej lásky. Fielding študoval právo a túžil po kariére politika, ktorý v jeden deň zmení všetky nespravodlivosti sveta. Sarah bola príliš nespútanou a nekonvenčnou na budúcu ženu senátora. Bola zanietenou bojovníčkou za ľudské práva a všetkým, po čom túžil Fielding, opovrhovala. Keď tu, v jeden deň, Fielding neverí vlastným očiam. V televízii vidí, ako sa Sarah stala obeťou útoku. Odvtedy prešlo veľa času. Fielding má novú parnerku, blíži sa k svojim prvým kongresmanským voľbám. Máme tu cynické osemdesiate roky, ale s Fieldingom sa niečo deje. Má pocit, že Sarah celkom nevymizla z jeho života. Má pocit, že je stále tu a mal by sa s ňou zhovárať. Čím viac falošných stiskov rúk, čím viac nezmyselných voličských sľubov, tým silnejšie pochybnosti o tom, či to všetko vlastne má zmysel. Po čom to vlastne Fielding túžil? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Hrozná ale hrozná sračka, nuda před smrtí. Příběh totálně o ničem, herci nebavily celé to bylo postaveno trochu mimo. ()

Reklama

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Drama s příměsí politiky podle stejnomenného románu amerického spisovatele Scotta Spencera, je předkládáno v mírně fádním a pomalém tempu, ale nejednoznačnost příběhu dává divákovi příslib překvapujícího zakončení. Škoda, že politické myšlenky, které svádí obě hlavní postavy v názorový střet (jemuž se chtějí i přes svá přesvědčení vyhnout), zpracovává scénář dost najivním způsobem, a že emocionální postoje postav (navzájem i navenek) nemají hlubší základy. Nakonec mne ale film bavil víc, než se na začátku zdálo. Kdyby chtěl někdo film sledovat jen kvůli účasti Eda Harrise, nechť ví, že jeho role spočívá pouze v minutovém vystoupení odstupujícího senátora zprostředkovaná v rámci samotného snímku jako pouhé televizní vysílání. 60% ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Jennifer Connelly si postavu Sarah Williams zahrála dvakrát - v tomto filmu a dále ještě v Labyrintu. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama