Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý pracovník speciálních sil vede v ulicích Amsterdamu válku jednoho muže, aby zachránil dceru svého přítele z místního zločineckého syndikátu. (bianci)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (10)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Ešte slabšie ako The Siege z tohto roka. Hlavný búchač je také poleno, že to aj Asylum má lepšie castingy, Grillo hrá totálneho sračkoidného debila, Roland Moller bol ťahák len na na prvé minúty, jednoducho totálne zabitý, síce technicky slušne spracovaný, ale totálne zabitý, nudný, predvídateľný, lacný céčkový VODbrak. ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

Už ta první akce byla dost děsná, a mě napadlo, že těm hudebníkům chtěj ukrást housle, nebo co. Pak po deseti minutách překvapivě film celkem fungoval, a to i přes to, že celý je to prošpikovaný nesympatickejma a neznámejma nehercema. Kromě Grilla. Jenže pak přišel únos, a celý se to ještě víc zhroutilo. Jedna totální kravina za druhou. A vyvrcholením byla ta úděsná, a útrpná akce na střeše. Nakonec fakt hrůza. 20%. ()

Reklama

Sympy odpad!

všetky recenzie používateľa

Gratuluji všem hrdinům, co tuhle sračku dali až ke konci s medailý fízlovi. I já jsem jeden z nich a jediná otázka, (protože tady nejsou otázky ani odpověďi) je zda P. Franzen kvuli kterému jsem si to pustil, vůbec četl scénář, nežli na tohle vlít, nebo mu jen na farmě začaly docházet prachy. Ultradrsňák v hlavní roli byl trapnej, jako kdyby to byl úmysl. K tomu ty jeho vzpominky na kamaráda, které počaly po akci "zásahovky" kterou hrdinsky zesere, mi teda dávaly opravdu zabrat. Opravdu jak parodie na 90kové filmy, jenže to bohužel mysleli vážně. Ze závěrečného duelu půjdete taky hned srát. No kuražným hurá na to, hlavně těm trpícím zácpou. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Man on Fire/Komando atď vo videobéčkovom prevedení. Proste príbeh v ktorom unesú roztomilé dievčatko a nasteroidované hovädo z Holandska sa vydá ju zachrániť. Dialógy sú full retard, herecké výkony smiešne, vzťah medzi tou horou svalov a dievčatkom dvakrát nefungoval, Grillo ako hlavný lotor ide na voľnobeh. Ale akonáhle došlo na akciu, tak som bol spokojný. V bitkách s radovými poskokmi záporáci doslova lietali vzduchom jak z nejakej grotesky. Hlavný dvojsúboj mal solídnu choreografiu a aj nejaké tie akrobatickejšie prvky. O brutalitu nie je núdza. Prestrelky síce nie sú extra štýlovo nasnímané, ale zase raz po dlhej dobe sú prevedené oldschool bez CGI, takže majú grády. Celkovo sa síce s akciou šetrí a dosť sa vo filme kecá, ale aspoň to nepôsobí podfinancovane a v žiadnom ohľade tak amatérsky ako všetky tie videobéčka s Willisom/Gibsonom. Proste pohodové tupé videobéčko v oldschool štýle. 5/10. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Hrôzostrašná kokotina obludných rozmerov, plná nudy, amatérskych akčných scén, ktoré zrátam na prstoch jednej ruky a prídu po päťdesiatich minútach sledovania reklamy na Hornbach a Mroža, nehercov, retardovaných, plytkých dialógov, ktorým kraľuje neherecké mega poleno Verhoeven s jeho uhm, no, yes, uhm, oh, uhm, I'm gonna kill you all a totálnej absencii logiky, príbehu,, či atmosféry. Ale hej, ak niekoho baví čumieť na dvojmetrového autistu vo flanelke, ako furt hľadí do neba, do steny, do zeme, do neba, do steny, do neba a na mraky, nech si kľudne jebne za päť. Jediné pozitívum sú špeciálne efekty, na ne sa ozaj nič zlé nedá povedať, keďže tu žiadne nie sú a Grillo. Za neho tá jedna hviezda. Ten chlap môže hrať aj totálneho zmrda a aj tak mu bude človek fandiť. Vyhnúť sa širokým oblúkom. Jedna z najväčších kokotín za posledné roky. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (3)

  • Scéna s turistickou loďou na amsterdamských kanáloch je natočenou poctou presne tej istej scéne v holandskom thrilleri Fantóm Amsterdamu (1988). Jeho režisér Dick Maas je jedným z cestujúcich. (Arsenal83)
  • Rico Verhoeven (Matteo) byl v době natáčení filmu úřadujícím šampiónem těžké váhy v organizaci GLORY. (Salamaster)

Reklama

Reklama