Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carl Nargle (Owen Wilson), vermontský malíř číslo 1 pracující pro veřejnoprávní televize, je přesvědčen, že má všechno, co chce: jeho individualitu charakterizující trvalou, vlastnoručně vyrobenou dodávku a fanoušky, kteří visí na každém jeho tahu – dokud Carlovi všechno (a všechny), co má rád, neukradne mladší a lepší umělec. (mac000)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (8)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Paint" mám dosť zmiešané pocity. Mám pocit, že to celé nefunguje ako komédia, jednotlivé momentky sú viac zvláštne ako vtipné a je tu strašne málo momentov, ktoré by nejakým spôsobom stáli za to. Owen Wilson tu pôsobí absolútne bez energie a možno mi má byť jeho herecký výkon vtipný, no dokopy skôr podľa mňa nefunguje. Atmosféru to má pokojnú (čo filmu celkom kvitujem) a je tu pár momentov, čo by som vyzdvihol a celkom dobrá hlavná myšlienka, no jediný moment, kedy ma film začal reálne brať je až pri konci, keď sa veci začnú diať a mám pocit, že aj samotný režisér sa rozhodol byť trošku umelecký a povedať svoju myšlienku možno trošku polopatisticky, ale funkčne. Neviem čo mám k filmu reálne povedať, podľa mňa dokopy je tak mdlý a nevýrazný, že nefunguje ani pozitívne ani vyslovene negatívne. Nebudete mať z neho nič. Len zabitý čas. A tých pár dobrých vtipov za to pozretie nestojí. Hodnotenie: C- ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

AfroWilson v snahe prezentovať život jedného umelca vtipným spôsobom, ktorý dopad tak dokonale ako Owenov nos. Fyzicky sa aj podobá, ale životopis to veru nie je. Snaha zaujať sexuálnymi narážkami pre pubertiakov vyústilo skôr v paródiu na resumé Boba Rossa v štýle nejakého sitcomu, robiaci z hlavnej postavy hlupáka. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

tak tohle se nepovedlo. Plakát a vizáž hlavní postavy vybízely k tomu, že půjde o životopis (u nás neznámého) Boba Rosse, ale ono ne. To prostě jen Wilsonův Carl vypadá čistě náhodou jako Bob Ross, obléká se jako Bob Ross a maluje v televizi ty samé obrazy jako Bob Ross a na konci se pak víceméně náhodou transformuje v jinou slavnou postavu. What the hell? Wilson hraje prakticky totéž co vždycky a jeho Carl je vlastně jen nerozhodně do sebe zahleděné dítě, kterému trochu otevře oči konkurence v podobě mladé umělkyně, která se toho nebojí a nejen že maluje lépe (či spíš osobitěji), ale taky zvládne dva obrazy za hodinu (což je tu vnímáno jako ta nejvíc cool věc na světě). Místní klub fobů jistě ocení, že ona umělkyně je nejen černoška, ale navíc ještě lesbička. Tak jako tak Paint nefunguje prakticky v žádném směru. Na komedii je tu málo humoru (prakticky žádný) a na drama je tu málo vlastně úplně všeho. To už sem se spíš měl podívat na Netflixu na dokument o právém Bobu Rossovi a dalo by mi to možná víc...40% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námet "paintera" je síce inšpirovaný Bobom Rossom, ale línia života Carla Nargla bola samozrejme úplne odlišná. Snaha z toho robiť ironizujúcu komédiu nevyústila napokon do toho efektu, aký som od toho očakával (a vzhľadom k hodnoteniam, asi ani ostatných to až tak nezaujalo). Owen Wilson s afrom v úlohe maliara bol celkom obstojný, ale jeho verbálny prejav mi prišiel akoby bol nonstop zhúlený. Čo sa týka filmu, bolo tam viacero svetlých momentov, ale ako celok to bol taký slabší priemer. Zaokrúhľujem na 3*, najmä pre viacero ironických dialógov a scénok (tie ma na tom bavili snáď najviac) ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Albany, New York. Natáčanie prebiehalo od apríla 2021 do júna 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama