Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rekonstrukce skutečného pátrání po jednom z nejcyničtějších, nejkrutějších a zároveň nejmladších masových vrahů v americké historii. Psychopatický zabiják Charles Starkweather cestoval napříč Spojenými státy se svojí přítelkyní Caril Fugateovou a bezdůvodně vraždil ty, kteří se mu nějak znelíbili. Zlikvidoval jedenáct obětí včetně žen a dětí, přičemž dokázal úspěšně unikat policii... (Filmexport)

(viac)

Recenzie (4)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek sľubnému námetu a solídnemu hereckému obsadeniu ide len o priemerný TV počin. Tim Roth už viackrát dokázal, že psychopatov vie zahrať výborne, no tu som mu to ani na minútu neveril. Prvá polovica trochu pripomína Divokosť v srdci alebo Takých normálnych zabijakov, ale chýba tomu drsnejšie vyznenie a druhá polovica je dosť veľká nuda. Aj keď ma príbehy zo súdnej siene väčšinou bavia, tu to bolo nezáživne podané. Sklamanie ()

Joker Punx 

všetky recenzie používateľa

Sice pravej Charles Starkweather se podobal víc na herce Leonarda DiCapria :D Ale jó Tim Roth se na tu roli hodil, to byl psychouš, tu roli si dal dobře a Fairuza Balk taky nebyla špatná :) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama