Reklama

Reklama

Infiesto

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V chaotické době pandemie pátrají dva detektivové po únoscích mladé ženy a odhalí přitom, že celý případ je součástí ďábelského plánu. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Určite veľmi dobrá hudba a malo to svoju atmosféru. Takú ponurú, špinavú. Príbeh však zlyhal, čistá magorina, zmystifikovaná, ale bez ambície diváka vtiahnuť do niečoho väčšieho. V podstate sa film môže odvysielať niekde na RTVS o 20.00 medzi francúzskymi kriminálkami, na ktoré každý rýchlo zabudne. Hlavne, že tu riešili úplne zbytočné nejaký covid, rúška, núdzové stavy a pomaly koniec sveta, hoci to s dejom absolútne nič nemalo. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Keby to bola kanadská krimi-thrilerovka, dejovo by to bolo jednoduchšie. Keby to bola severská produkcia, atmosféra by bola hutnejšia. Espaňáci zvolili strednú cestu. Aj sa nad tým zamyslíte, aj to má nepredvídateľný záver a aj to dokáže udržať pozornosť, hlavne kvôli zaspomínaniu si na lokdán a rúška. Za mňa kvalitné 3 z 5 ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Vypadá to tak, ako keby tvorcovia použili veľmi začiatočné nápady z prvej série True Detective. Zamiešanie pandémie COVID-19 do filmu v podstate nemá žiadny vplyv na príbeh (nikam ho neposúva). Atmosférou to chce napodobniť príbuzný škandinávsky pocit, to sa mu však darí len čiastočne. Trochu lepšie vedenie príbehu (a absencia COVID-19) a hlbšia spolupráca medzi vyšetrujúcim duo by film mohli posunúť na trochu vyššiu úroveň. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Podarená krimi. Jasné, má to určité mušky ale podlinka s covidom je fajn, obaja detektívi majú vďaka domu isté osobné problémy. Atmosféra je dobrá, proste tá lokalita toho banského mestečka kde to vďaka filtru pôsobí (ako tu aj jeden užívateľ pomenoval) ako po čerstvom výbuchu nejakej sopky. A má to aj dve krátko za sebou idúce zvraty a hoci ten prvý je ľahko čitateľný, ten druhý mi odjebal dekel. 4* ()

bozka10 

všetky recenzie používateľa

Duo detektívov pátra po ľuďoch unesených záhadným prorokom na pozadí lockdownu spôsobeného vírusovou pandémiou, ktorá v tomto prípade mi prišla ako úplne zbytočný prvok.Krimi thriller na škandinávsky spôsob trochu líznutý mytológiou,ako jednohubka to ušlo.Atmosféra mohla byť hutnejšia,odvážnejšia a konec mi prišiel odfláknutý a príliš jednoduchý. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (4)

  • Při přestřelce u poustevny používá bratr otčíma oběti československou útočnou pušku vz. 58 P. (Viacslav)
  • Natáčanie trvalo 7 týždňov a prebiehalo v astúrskych a galícijských lokalitách, vrátane reálneho Infiesta, nemocnice San Rafael v La Coruña a pustovne San Amaro v Seoane, Forcarei. (Arsenal83)
  • Zhruba ve 45. minutě filmu se v záběru objeví traktor československé výroby Zetor. Podnik na výrobu traktorů vznikl po 2. světové válce jako součást Zbrojovky Brno. (BrianStorker)

Reklama

Reklama