Reklama

Reklama

Dvojice uklízečů zjistí, že mají vypulírovat sídlo Lebrona Jamese, který je v zámoří. Rozhodnou se u něj proto uspořádat divoký mejdan. Ten se jim však totálně vymkne z rukou a oni se rázem ocitnou ve víru bouřlivé noci, na kterou nikdy nezapomenou. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (15)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

kamarádi dostanou za úkol uklidit dům Lebrona Jamese, zatímco on bude pryč. Je samozřejmě nenapadne nic lepšího, než si zajistit lokální "nesmrtelnost" tím, že v tom domě uspořádají velkou party. A jak už to tak bývá, tak tyhle nápady nekončí dobře. Remake devadesátkové komedie, kterou neznám, ale která je podle všeho docela vtipná, je poměrně fiasko, které pouze úspěšně mrhá potenciálem. Pár úsměvných momentů se sice najde a nechybí ani cameo již zmíněného Lebrona, ale to je všechno...40% ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Sme králi v paláci kráľa.“ Scenár s náplňou teenage plánu – usporiadame party v dome svetoznámeho človeka (športovca), samozrejme bez jeho vedomia, s tým, že prípadné nečistoty alebo škody sa odstránia druhý deň. Ako to asi dopadne? __ Jediným viac-menej „humorným“ momentom sú tie scény, kde určitým spôsobom LeBron („The King“) James „paroduje“ sám seba. V žánru „party filmov“ silnejšia pod úroveň. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Reklama

patto 

všetky recenzie používateľa

tak zlé to fakt nebolo (25% hodnotenie????). Prestávam rozumieť týmto hodnoteniam. Film nenadchne ale ani neurazí. Slabší priemer -hlavne na Worner Bros (+ New Line Cinema) je to slabé ... Na kino nie ale do TV ako jednohubka na večer sa to určite dá. Za mňa 56% . Na dorovnanie aspoň kúsok tohto nezodpovedajúceho hodnotenia (25%) dávam 5*. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Miestami sa človek aj zahihňá, ale inak je človek veľakrát v rozpakoch, pretože nastane situácia, ktorá má byť evidentne vtipná, no človeku nepohne ani kútikmi úst aj keby sa šteklil pod pazuchou sadou holubích bŕk, alebo rovno celým holubom. Film skôr pre čiernu komunitu a my nečierni, keď si ho pozrieme, nezískame oveľa väčšie presvedčenie o ich kultúrnosti, ktorou sa oni tak hrdia. ()

motyka52 

všetky recenzie používateľa

Dostává to tady těžkou bídu, ale podle mě je to přesně to, co to slibuje, že to je - naprosto oddechová černošská trhlá komedie, která si samozřejmě vůbec na nic nehraje. A ve které je mimochodem opravdu hodně - ale opravdu hodně - slavných lidí v cameo rolích. Orientace v tomhle prostředí tak minimálně jednu hvězdičku přidá. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Atlante (Georgia, USA) a Kalifornii (USA). (Arsenal83)
  • Film mal byť pôvodne uvedený len na HBO Max, no Warner Bros. sa nakoniec rozhodli poskytnúť mu exkluzívne 17-dňové uvedenie v 1400 kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama