Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Seržant John Berlin je zkrachovalý policista, který začal v novém městě. Brzy po jeho příjezdu se začne množit počet vražd. Během vyšetřování Berlin nabude dojmu, že již narazil na stopu masového vraha. Ten právě ohlásil osmou oběť s krycím jménem Jennifer. Berlin se při pátrání setká s krásnou mladou ženou, která je slepá a zdá se být jediným spojovacím článkem k těmto zločinům. Mohla by se tedy stát další ohlášenou obětí vraha. Čím hlouběji je Berlin do případu zatažen, tím více se pro něj stává noční můrou a podezřelý může být každý. Dokonce i on sám... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (61)

kleopatra 

všetky recenzie používateľa

Slepá Uma (velmi dobrá), Garcia+Henriksen přímo elektrizující dvojka, něco málo Malkoviche - to ale bylo skoro mrhání hvězdou - a i když se nějaká ta logická chybička taky vloudila ( ... a na obrovské skládce se vždycky najdou přesně ty věci, které je třeba najít a čert vem teorii o jehle v kupě sena), tenhle film byl ve správnou chvíli na správném místě. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nakoniec skôr rozpaky, pretože som od krimithrilleru z počiatkov deväťdesiatok očakával viac. Mám dojem, že detektívna zápletka je tu skôr ako pozadie k rozvíjajúcej sa romantickej línii a samotný prípad neprináša nič špeciálne a vlastne ani prekvapivé, aj keď sa o to v závere všemožne snaží. Poteší zopár scén, ako napríklad fotenie vo vani, celkovo ale Jennifer 8 nemá vlastný charakter a aj tá atmosféra filmu, kde má byť osem mŕtvol a vrah s poriadnym motívom, nie je bohvieako strhujúca, osobne ma Conrad L. Hall už potešil viac. Ale hlavným vinníkom je určite Bruce Robinson. 50% ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Úspech MLČANIA JAHNIAT v 90. rokoch spôsobil vlnu serial killer, v ktorých odlišní muži zákona pátrajú po sériovom vrahovi. Niekedy to vyšlo lepšie (ZBERATEĽ BOZKOV, SEDEM), inokedy horšie (ZBERATEĽ KOSTÍ), občas veľmi zle (SLEDUJE ŤA VRAH). JENNIFER 8 je skôr priemer. Môže sa pochváliť pôsobivou atmosférou, solídnym hereckým obsadením (Garcia, Henriksen, Thurman) a hŕstku super scén (fotenie vo vani). Bohužiaľ, je to zbytočne dlhé a namiesto toho, aby sa to na konci začalo rozpletať, sa to začína skôr zaplietať a to až tak, že dodnes rozmýšľam, čo mali znamenať scény s Johnom Malkovichom. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Upřímně, čekal jsem thriller se skvělým obsazením. Dostalo se mi ale opravdu nudného filmu, který kdyby neměl Umu (perfektní výkon) a Malkoviche (který zde nedostal moc prostoru, ale ten, který dostal, využil na 100 %) bych ohodnotil tou nejnižší možnou známkou. Takhle jsou to slabší dvě hvězdy. 30 %. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Vůbec nevím jak jsem na tenhle biják narzil a kde se vzala touha si ho sehnat, ovšem určitě jsem neprohloupil. Solidní klasická krimi s charisma týpkem Garciou a.... tady se zastavím. Na to, že je dnes Uma bez šmínků lehce ošklivka Betty a nemusím jí ani náhodou, tady za její mladistvou neposkvrněnou krásu a i hereckej výkon slepce, super! Ty dvě hodiny mě fakt bavily! 65% ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských městech Eureka a Trinidad a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Film měl rozpočet 20 000 000 amerických dolarů. Rok po uvedení se však autorům vrátili jen 11 300 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama