Reklama

Reklama

S rodinou za každou cenu

  • Taliansko Natale a tutti i costi (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče vymyslí, jak přilákat na návštěvu svoje dospělé děti, kterým se k nim moc nechce. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

allegria 

všetky recenzie používateľa

Možná tu byly nějaké drobné nedostatky, ale už dlouho jsem se u žádného filmu nezasmála, při tomto chvílemi i nahlas. Svěží humor, neotřelý, ačkoli situace jednoduchá. Celkový dojem skvělý. Tak proč neodlišit od jiných trapných pokusů o komedie, když tohle fakt pobavilo. Zdá se mi, že se dobře bavili i herci, a to je vždycky nakažlivé. ()

VeeDee 

všetky recenzie používateľa

Děti vyrostly a odešly z domova, jakože už rodiče nepotřebují. Nechtějí přijet ani na Vánoce, nevděčníci. A tak je rodiče chtějí přilákat domů tak, že si vymyslí, že zdědili balík peněz... Jak nechutné. Už jen to, že ty nevděční děti jim to fakt sežerou a začnou se lísat jako kočky... Celý mi to přijde tak zvrácený, že jsem se u toho nedokázala nijak bavit a všichni hrdinové mi přišli strašně necharismatičtí... Zoufalí lidé dělají zoufalé činy, ale tohle mi přišlo přes čáru. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemerná a neškodná komédia o rodinných vzťahoch a sile peňazí, ktoré rozhodujú o všetkom. Aj o tých vzťahoch, hoci by nemali. Inak aj kvalitné poučenie pre strednú a vyššiu generáciu, že ako debil polovicu života stratíš so spratkami a oni sa ti oplatia absolútnym nezáujmom, namiesto rodiny uprednostňujú sociálne siete, žúrky, kecy o vegánstve a iné trendy floskuly. Za dobrotu na žobrotu a na starobu sám. Ale film to podáva pozitívne. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Do cca poloviny slušne vedený príbeh, doplnený decentným humorom a scénami, ktoré sa snažia formou komédii zachytiť scenár, s ktorým sa v reálnom živote dá stretnúť mnohokrát. Druhá polovina už funguje polovičným plynom a vypadá to tak, že režisérovi / scenáristovi G. Bognettimu akoby trochu dochádzali nápady. Trochu väčšou kreativitou v scénach/dialógoch a odvážnejšou konfrontáciou daných postáv (dôrazom na výchovnejší charakter) by to malo aj na vyššie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

jokino 

všetky recenzie používateľa

Komédia, na ktorej sa človek ako zasmeje, tak je zároveň aj dosť smutným faktom postoj dospelých detí vo vzťahu k vlastným rodičom. Ako nevravím, prehnaná starostlivosť, najmä zo strany mamy (v tomto prípade), môže byť skôr na škodu veci, ako k úžitku, no tu sa teda "deti" fakt vyznamenali.. No a napokon aj rodičia. Verím tomu, že v mnohých prípadoch je to aj podobná realita (ak nie aj horšia..?).. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Ríme (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama