Reklama

Reklama

S rodinou za každou cenu

  • Taliansko Natale a tutti i costi (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodiče vymyslí, jak přilákat na návštěvu svoje dospělé děti, kterým se k nim moc nechce. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

allegria 

všetky recenzie používateľa

Možná tu byly nějaké drobné nedostatky, ale už dlouho jsem se u žádného filmu nezasmála, při tomto chvílemi i nahlas. Svěží humor, neotřelý, ačkoli situace jednoduchá. Celkový dojem skvělý. Tak proč neodlišit od jiných trapných pokusů o komedie, když tohle fakt pobavilo. Zdá se mi, že se dobře bavili i herci, a to je vždycky nakažlivé. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Priemerná a neškodná komédia o rodinných vzťahoch a sile peňazí, ktoré rozhodujú o všetkom. Aj o tých vzťahoch, hoci by nemali. Inak aj kvalitné poučenie pre strednú a vyššiu generáciu, že ako debil polovicu života stratíš so spratkami a oni sa ti oplatia absolútnym nezáujmom, namiesto rodiny uprednostňujú sociálne siete, žúrky, kecy o vegánstve a iné trendy floskuly. Za dobrotu na žobrotu a na starobu sám. Ale film to podáva pozitívne. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Do cca poloviny slušne vedený príbeh, doplnený decentným humorom a scénami, ktoré sa snažia formou komédii zachytiť scenár, s ktorým sa v reálnom živote dá stretnúť mnohokrát. Druhá polovina už funguje polovičným plynom a vypadá to tak, že režisérovi / scenáristovi G. Bognettimu akoby trochu dochádzali nápady. Trochu väčšou kreativitou v scénach/dialógoch a odvážnejšou konfrontáciou daných postáv (dôrazom na výchovnejší charakter) by to malo aj na vyššie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Matka s otcem mají dvě děcka děcka se osamostatní a neozývají se jim tak si matka s otcem vymyslí, že jsou milionáři. Děcka se jim ozvou s tím, že chtějí svůj podíl a ti rodiče jim to nedokážou vysvětlit, že  si to vymyslely tak se do toho zamotávají. Průměrný film  z , kterého si maximálně zapamatuji to, že zde někdo dostane golfovou holí a pak už nic. Vtipné jsou tam tak maximálně 3 scény herecky zaujme ta matka a dcera jinak nic. Plusové body za to, že tam Netflix nedokázal narvat žádné homosexuály, transsexuály, pedofily, zoofily a ani zde nejsou feminisické hovna.  40 procent ()

jokino 

všetky recenzie používateľa

Komédia, na ktorej sa človek ako zasmeje, tak je zároveň aj dosť smutným faktom postoj dospelých detí vo vzťahu k vlastným rodičom. Ako nevravím, prehnaná starostlivosť, najmä zo strany mamy (v tomto prípade), môže byť skôr na škodu veci, ako k úžitku, no tu sa teda "deti" fakt vyznamenali.. No a napokon aj rodičia. Verím tomu, že v mnohých prípadoch je to aj podobná realita (ak nie aj horšia..?).. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať nepodarené scény. (Johnny.ARN)
  • Film bol natočený v Ríme (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama