Reklama

Reklama

Rodinka úžasných

  • Česko Úžasňákovi (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bob Parr, známy ako Mr. Úžasný, býval jedným z najväčších svetových superhrdinov a zachraňovanie sveta bolo jeho denným chlebom. Svoj superoblek musel zavesiť na klinec pred pätnástimi rokmi. Teraz pracuje ako odhadca škôd pre poisťovňu a bojuje s nudou a rastúcim bruchom. So svojou manželkou (bývalou Elastiženou) a tromi deťmi sa pokúšajú žiť normálny život. Jeho chvíľa prichádza, keď ho tajomný kontakt vyšle na vzdialený ostrov s tajným poslaním. Tam zistí, že génius zla pripravuje voči svetu diabolskú pomstu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

packa

packa (hodnotenie, recenzie)

Laxik

Nesouhlasím. Byla hodně komiksově stylizovaná, to ano. Ale třeba scény z džungle by myslím obstály i dnes.

Laxik

Laxik (hodnotenie, recenzie)

Předevčírem jsem na to koukal a překvapilo mě, jak moc je ta animace už zastaralá. Mnohem víc, než u Příšerek nebo Nema. Jinak je to ale pořád super a na dvojku se taky těším, i když Pixaru v pokračováních zas tolik nefandím.

na príspevok reagoval packa

Patw

Patw (hodnotenie, recenzie)

Předělání jedničky na 3D je dle mého zbytečné. Ale na dvojku se těším! :) 

JORDY

JORDY (hodnotenie, recenzie)

Tak je potvrzená dvojka, k filmu se má vrátit Brad Bird a měla by být nejspíš v roce 2017 nebo 2018.

Hlavicz

Hlavicz (hodnotenie, recenzie)

Yellyman: Právě proto mě to zajímá. Úžasňáky2 na PC jsem hrál někdy kolem roku 2006. :D Máš pravdu .... příběh jak krtek-mutant podkopává zemi ... to by skutečně nebylo ono.

Yellyman

Yellyman (hodnotenie, recenzie)

Dvojka není a vřele doufám, že nikdy nebude, nikoliv proto, že by se mi Úžasňáci nelíbili ( to ani náhodou, jsou skvělí), ale proto, že už by to nebylo ono; příběh je uzavřen...! Existuje však video hra Úžasňákovi 2: Pomsta Podkopávače... takže tak :)

kyjak

kyjak (hodnotenie, recenzie)

kde jsou vubec tady na csfd uzasnakovi dvojka ? film tu asi nemaji v databazi

packa

packa (hodnotenie, recenzie)

zlattuckymovieband: Kdepak pohádka, tohle je akční thriller pro dospělé. A když už to tedy musí být, tak holt i ty děti se na to mohou podívat ;-)

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

dej, humor, putavost, poucenie skvele.. trosicku odflaknute to co malo divaka zobrat za srdce a maximalne ho dojat - bolo to ako s orgazmom - uz uz a zrazu nic z toho ... skoda, aspon na mna to tak posobilo.. mohlo to byt takmer dokonale ... ale aj tak 5*

packa

packa (hodnotenie, recenzie)

goodnic: Někde jsem čet, že Brad Bird nemá rád pokračování. Škoda :-/

Hyena_15

Hyena_15 (hodnotenie, recenzie)

nemam rad nasilie a akciu. a tahat to este aj do animovanich filmov.. no ne.. mne sa to ani nepacilo

norbik

norbik (hodnotenie, recenzie)

Kdyz uz nemam naladu na hrane filmy , nebo proste chut na nejaky animac , okamzite zapinam incredibles a prazim popkorn . Todle se mi proste neokouka :)

katnč

katnč (hodnotenie, recenzie)

Já byl teda s tohohle snímku unešenej. Asi nejlepší animák hned po Shrekovi. Hodně dobrá byla ta ženská jak jim dělala kostými.

berg.12

berg.12 (hodnotenie, recenzie)

Amidamaru: Podívej se na data premiér obou filmů. Úžasňákovi se v tomhle inspirovali komiksem, stejně jako spoustou dalších věcí a ta inspirace je zcela očividná a hlavně záměrná.

Šešulka

Šešulka (hodnotenie, recenzie)

Já tenhle film prostě miluju. Edna Módní a její hlášky, Dash, Viloet, Syndrom, úžasná animace, nádherně udělaný ostrov a co víc ta HUDBA! Hudba k tomuto filmu je naprosto bezkonkurenční!

Amidamaru

Amidamaru (hodnotenie, recenzie)

Neskutocne kopirovanie schopnosti fantastickej stvorky. Keby niet zopar vtipnych scenok tak si nezasluzi ani jednu hviezdicku. Proste totalne sklamanie

aponin

aponin (hodnotenie, recenzie)

Tak takúto rozprávku som uz dlho nevidel.Vynikajúco spracovany dej prekypuje dvojzmyselnýmy narážkami, ktore vačšinu deti nepostrehne. Pri pozerani sa nezaobidete bez spontaneho smiechu, ktorý vo vás bude az kypieť a bude to musieť dať hlasno najavo a to počas celého deja. Koniec Incredibles je zakončeny malo veľkým koncom s otovreným pokračovaním kde sa ukáže, že aj mále, slabé, milučke a "nič" nevediace deti vedia byť poriadny čerti majúce rozne nadschopnosti...teším sa na pokračovanie.

Súvisiace novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (viac)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (viac)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (viac)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (viac)

Reklama

Reklama