Reklama

Reklama

Cafe Midnight: Missing Honey

  • Južná Kórea sim-yakape: missing heoni (viac)

Obsahy(1)

Namgung (Seo-jin Chae) a Ahn (Yi-kyeong Lee) sú šťastný pár, ktorý sa chystá zosobášiť. Ona policajtka, on majiteľ reštaurácie s cestovinami. V deň svadby, keď by mala byť Namgung šťastnejšia ako ktokoľvek iný, jej snúbenec odrazu zmizne. Nájde však tajomnú mapu, ktorá ju privedie na stopu. Lenže keď svojho ženícha nájde, ten je o šesť rokov mladší... (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (3)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Au...toto zabolelo. Celkom slušný flop v kvalitatívnej extra klase, akú produkuje Kórea poslednú dekádu. A najviac na tom nesie vinu hlavná hrdinka s xichtom zrelým na lakeť. Neviem, či výber postáv riadil Stevie Wonder, ale takto nesympatickú, hnusnú a netalentovanú opicu som už roky nevidel. To bol extrém fakt. Do toho tak lacné prevedenie, až to evokovalo vo mne pocit, že sledujem ďalšiu sračku zo Slovenskej produkcie. A pri tom námet celkom fajn, aj keď hlavne rozuzlenie celkom facepalm. No nič, idem rýchlo zabudnúť, že som to videl. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci námet pre romantické fantasy. Ženích zmizne a nevesta ho síce nájde, ale on je 6 rokov dozadu. len kvôli tomu sa to oplatí pustiť, ale po polhodinke prichádza už taký útlm a malé sklamanie, že sa téma nevypeckovala. Film prekonáva čas i priestor v kaviarni, kde je niekoľko časových rovín, ľudia žijúci ešte za japonskej okupácie Kórey až po bojovníkov vo Vietname, no tá romantická a možno aj silná vzťahová úroveň je trochu kazená komickými vložkami a nevhodnou hudbou. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Parádny námet, ktorý mal skvelý potenciál. Začiatok bol výborný, a vyzeralo to, že v rámci príbehu sa dočkáme parádnej dejovej línie. Napokon išiel však celý námet s motívom Cafe Midnight do kytek. Čakal som, že na základe tých stretnutí v tajomnej kaviarni sa Namgung dopátra, kam sa mohol Ahn vypariť. Ale v podstate, ich stretnutia nemali absolútne žiadny vplyv na to pátranie. V podstate tie ich stretnutia nepriniesli dokopy nič, len zaujímavý dialóg ustráchaného mladíka a jeho budúcej ženy. Názorný príklad ako sa dá zahodiť kvalitný námet... 2* ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (1)

  • Film bol v Kórey obrovským prepadákom, keď do kina naň prišlo len 13 000 platiacich návštevníkov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama