Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

PinkieCat odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle mi opravdu hlava nebere. A ke všemu proč tady ještě udělali z kočky Natalie Oreiro schizofreničku (snad si povídala s ponožkou???), která se obléká jako cirkusový klaun? Neměla by se spíš oblékat tak, aby nepřitahovala pozornost, pokud je na útěku z vězení? Jestli to mělo působit vtipně, minulo se účinkem.... Lima - skvělý komentář :-D ()

fiLLthe3DD

všetky recenzie používateľa

Pár dílů jsem viděl a nikterak mne to nechytlo (argentinská tvorba je pro mě i nadále pasé)... Oreiro je dobrá herečka... Arana je zas schopný herec... Přesto jim to však dle mého v "Andělovi" nikdy neslušelo a až mezi Oreiro a Ragem (kurva sexy frajer) jsem vnímal nějakou tu chemii... Dějově nic převratého, přesto se však Kachorra může pyšnit nějakou tou synopsí oproti již zmíněné telenovele... Hodnotit si netroufám, neviděl jsem na to dost částí ale těch 19%? Jako fakt? Za mě minimálně třicet, sice tuctové, ale oproti "Andělovi" má Kachorra alespoň nějakou synopsi a k tomu věemu není tak otravně dlouhá... ()

Reklama

Slartibarkfast odpad!

všetky recenzie používateľa

Jo.. tak tohle mučení mne sralo dost často, anžto to byla velice oblíbená záležitost mojí babičky, ke které jsem bohužel chodil na oběd skoro každý den ve stejnou dobu a pokaždé měla zapnutý tento škvár, po kterém mne skoro vždy chuť přešla. Natalia Oreiro je pro mne synonymum neherectví. Když slyším slovo telenovela, vždycky se osypu a začnu tiše dávit. 5% ()

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Fascinují mě útěky z vězení jakékoli povahy. To, že uprchlá trestankyně přebarví vlasy na rudo a kecá s pruhovanou ponožkou je nežádoucí efekt. A ta první epizoda, kdy Antonia prchá nebyla zase tak špatná. Ty další na tom byly hůř a ke konci jsem už jen doufala, že jí ta zlá policajtka zabije. (To jsem ještě neznala formáty typu Scofielda a Bellicka.) ()

anicca 

všetky recenzie používateľa

Prečo vlastne podľa vás je Žena na úteku zlá? je to telenovela, takže predpokladám, že kto ju začína sledovať tak mu je to jasné a nenadáva na pomalý spád, ktorý je pri telenovelách pravidlom. Tomuto dielku rozhodne nechýba humor. Striedanie identít, vtipné zápletky, dobré dialógy, fakt dobrý herci, napríklad brilantná Veronica Llinas,ako teta Bernarda, či Pablo Rago ako Bruno, ktorý mimochodom vôbec nie je telenovelový herec. Ak sa bavíme o tomto žánri tak so už videla oveľa, fakt že oveľa viac odpadu ako je tento. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • Kachorra je plná odkazov na Nataliin ďalší veľký úspech, telenovelu Divoký anjel (od r. 1998). Kachorra vyklopkáva na dvere rovnakú melódiu ako Milagros v Anjelovi; keď Bruno zapne rádio, začne hrať pieseň "Me muero de amor", ktorá bola v Anjelovi milostnou témou ústrednej dvojice; v jednej časti si dokonca Kachorra a Josefina ťapnú spôsobom, ktorý bol pre Milagros charakteristický. (matthew.17)
  • V Kachorre sa niekoľkokrát objavila pieseň "Asereje" od skupiny Las Ketchup, ktorá bola na Slovensku obrovským hitom práve v čase, keď sa seriál u nás vysielal. Baby z kapely dokonca prišli na Slovensko. (matthew.17)
  • Pri seriáloch je pravidlom, že prvé časti majú veľkú sledovanosť, pretože diváci chcú zistiť o čo ide, a potom to klesne. U Ženy na úteku to bolo naopak. Od začiatku ju sledovalo 1 600 000 divákov a posledné diely až dva milióny, čím bola najsledovanejším programom v danom období. (matthew.17)

Reklama

Reklama