Reklama

Reklama

28 dní děsu

(relácia)
  • USA 28 Days Haunted
Trailer
Reality-TV / Horor
USA, 2022

Obsahy(1)

V rámci experimentu s paranormálními jevy podle teorií Eda a Lorraine Warrenových stráví tři týmy dvacet osm dní na nejstrašidelnějších místech po celé Americe. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (21)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Končím...je síce názov až tretej epizódy, ale ja končím hneď po tej prvej. Toto bolo in pred 15 rokmi, keby mala prvá epizóda aspoň akýsi nádych retro štýlu aby to trochu oživilo túto show, ale ťažiť iba z mena Warrenovcov do nekonečna nejde. Najväčším plusom príbehu je že so si vďaka nemu spomenul že som nehodnotil sériu Paranormal activity. Pre fanúšikov spirituálity možno dobré, pre bežného diváka strata času. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Keby tí herci neboli tak hysterickí a afektovaní, možno by šlo tomu tak pred dvadsiatimi rokmi veriť. Ale keďže preháňajú a kričia napríklad na záclonu a my máme mať pocit, že tam niečo je, je to prípad pre docenta Chocholouška v kombinácii s medicínskym zákrokom, ktorý kedysi dostal Nobelovu cenu - lobotómiou. ()

Reklama

Mrsina odpad!

všetky recenzie používateľa

Stačilo mi úvodních 34 minut prvního dílu a nejsem schopný pokračovat. Nejhorší, nejumělejší a nejnahranější pořad jaky jsem kdy viděl. Hlavní aktéři jsou nevyčíslitelně otravní už jenom svým hlasem, chováním, přehráváním. Ano, přijdeš na místo, o kterém víš naprosté prd, ale hned do puntíku přesně víš, co a kde se stalo. Takhle to opravdu nefunguje. Nic u toho, co se tu dělo. ()

exe. odpad!

všetky recenzie používateľa

Netflix sa asi zabudol v čase, toto bolo IN tak pred 15 rokmi dozadu, nie teraz v roku 2022 a vyššie. Navyše sa snažia napodobniť atmosféru časov dávno minulých, čiže záhadných zvukov, praskaniu, "temných" hlasov, ale autentickosť žiadna, nesympatickí ľudia a celé je to len jeden veľký bizár a navyše parazitovanie a priživovanie sa na jednom z najväčších mien, o ktorých bol natočený jeden z najkultovejších filmov (trilógia The Conjuring) o démonoch, rodiny Warrenovcov. Netflixu asi dochádzajú nápady, tak sa snaží parazitovať na ostatných, ale tento počin nevyšiel ani náhodou, atmosféra je pod bodom mrazu, pustite to 6 ročnému dieťaťu a začne sa tomu smiať. Tipujem, že Netflix sa snažil napodobniť Skupinu Paranormal, ale toto mu nevyšlo ani náhodu, už len z toho dôvodu, že Skupina Paranormal vznikla v roku 2008, kedy to bolo ešte aktuálne a ľudí to zaujímalo, ale teraz to ľudí až tak nenadchne, je o to mizivý záujem a kladiem si otázku, čo si od toho multimiliardová spoločnosť sľubovala. A kričanie na záclonu ťažko vzbudí dojem, že tam niekto je. Už po pozretí prvej epizódy bolo dosť náročné, vydržal som po tretiu, kde som to vzdal a je mi úplne jedno, ako to skončí. Z ničoho nejde ťažiť donekonečna. ()

Charvy.666 

všetky recenzie používateľa

První epizoda a stačilo. Jestli se vám líbí parodie na dokumenty ala Lovci duchů a máte rádi když skupina nesympatických osob běhá po baráku a křičí věty jako: Co to bylo? Slyšeli jste to?? Nebo cítím tu silnou energii! nebo jste fanoušky série Paranormal activity a stačí vám k vyděšení samovolné otvírání kuchyňských skříněk, je to série přesně pro vás... ()

Reklama

Reklama