Reklama

Reklama

Život ve lži

(seriál)
  • Taliansko La vita bugiarda degli adulti (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Dospívající Giovanna měla od mládí přísnou výchovu. K nelibosti rodičů jí pak ale svérázná teta Vittoria ukáže jinou tvář Neapole 90. let. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (2)

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

Valeria Golino je pořád kočka, za zmínku určitě stojí i zajímavá tvář Giordany Marengo, no a jinak skvělý Alessandro Preziosi se tu vůbec neměl možnost herecky vyřádit jak ho znám z jiných rolí. Mám ráda Itálii, ale tohle bylo nezáživné a táhlo se to jako šnůra na prádlo. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Od da Vinciho, Michelangela a Macchiavelliho to Taliani dopracovali k fašizmu, komunizmu a demencii. Minimálne tí traja sa obracajú v hrobe ako grilované kurčatá. Gratulujem! Celý čas tam iba tliachajú nezmysly - akože filozofické debaty o Bohu a tak..., ktoré k ničomu nevedú. Nič nerobia, iba tliachajú. Chodia na akési cigánčisko akože trh či čo, s otrasnými odrhovačkami, ktoré sa tiahnu celým seriálom. Najviac neznesiteľná je tá hudba. Talianske šlágre píliace uši a nervy zabité ruskou Kalinkou. Všetky ženy sú tam tupé kačeny, ktoré pod zámienkou pseudointelektuálnych táranín iba rozmýšľajú komu a či sa dať pretiahnuť, a muži tiež. Takže tento seriál mi práve toto vypovedal o talianskej spoločnosti. Ale možno je to teraz ešte horšie... ()

Reklama

Galéria (91)

Reklama

Reklama