Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečný příběh dodnes nevysvětlené vraždy Nicole Brownové, manželky slavného boxera O.J. Simpsona. Film rekonstruuje události v jejich vztahu, nerovném a plném žárlivosti ze strany manžela. Necitlivý přístup dovede manželku k nevěře a jednoho dne ji najdou mrtvou. Hlavní podezřelý je její manžel, ale vražda mu nikdy není dokázána. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Celkom odvážny pokus o filmové vyjadrenie sa k najsledovanejšiemu procesu storočia. Je trochu škoda, že sa jedná iba o televízny film, O.J. je tu ukázaný skôr ako obeť svojich vnútorných démonov, za svoju povahu ako keby nemohol, ale zároveň je ukázaný, ako vrah, aj keď nebol usvedčený. Takže plusové body za odvahu vyjadriť vlastný názor. Vidieť to skutočne netreba, v televízii na to narazíte skutočne iba náhodou, ale keď, tak sklamaní nebudete, na to je téma filmu príliš príťažlivá. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

No nic moc pravdivej příběh. Jak chce bejt furt neutrální a nepřikloní se ani na tu ani na tu stranu, tak vlastně do tématu nic nepřináší. Jenom televizní průměr. Nic víc.40% ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama