Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (108)

Lencha 

všetky recenzie používateľa

Bohatí, chudší a ztráta paměti. Nic nového. Možná by to bylo i po stoosmdesáté koukatelné, kdyby... Lindsay Lohan nevypadala minimálně o deset let starší jak Chord Overstreet. A kdyby mezi nimi byla alespoň špetka chemie. Ale bohužel. Proč měl někdo potřebu dávat zrovna tyhle dva dohromady, aby si hráli na zamilované, to je mi záhadou. Casting na nic. Jedna hvězda za některé zasněžené záběry a druhá z nostalgie pro Lindsay, kterou jsem měla v její mladší verzi celkem ráda. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Lindsay Lohan som mal kedysi veľmi rád, ale po jej osobnom úpadku to išlo s ňou celkovo dole vodou aj v kariére. Od Falling for Christmas nečakajte teda žiadne zázraky, skôr naopak. Je to typická schéma so zápletkou á la amnézia, keď sa z rozmaznanej a bohatej dievčiny stane milosrdná a skromná žena. Prostredie hôr je pekné, aj posolstvo, ale každému je asi od začiatku jasné, kam to celé speje. Ako vianočná oddychovka fajn, ale inak nič viac. 2* ()

Reklama

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Netflix nám servíruje prvotinu a vôbec nie kok... tohtoročných Vianoc po chuti skôr filé ako kapor kedže sa po nej nedrhnem(sice ani nechytám na rybníku),ba naopak načas pohlcujem,že obodriť mysel a zrekapitulovať čo som blízkym ešte nekúpil a je toho zrejme menej ako si kúpi Lindsay Lohan za honorár k tomuto filmu,nieže by to bol nejaký trhák,ktorý vyprovokuje Maculay Culkina natočit Sám doma a mrtvý!(ja osobne ho mám rád) ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No v uvodnych minutach som to mal chut vypnut kvoli hlavnej predstavitelke Sierre,ktora mi brutalne liezla na nervy,ale ako nahle stratila pamat,vsetko sa obratilo na dobre,nadherne zasnezene prostredie,uzasna vianocna atmosfera,ale i hudba,ktora vas naladi na tu spravnu notu,tieto pozitiva vyrazne pomohli samotnemu filmu,no a nemozem zabudnut spomenut Lindsay Lohan,ktora po tom vsetkom,cim si presla,drogy,alkohol,problemy so zakonom a podobne,tak vyzerala celkom k svetu a aj sympaticky,herecky to tiez nebolo zle,takze ak mam byt uprimny,pacilo sa mi to...:⁠-⁠) ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Falling for Christmas je ako nádherne zabalený darček v krásnom a luxusnom trblietavom vianočnom papieri, ktorý keď otvoríte, vo vnútri nenájdete nič, čo by vás potešilo. Práve týmto netflixovským a ako vždy prehnane politicky korektným vianočným filmom som zahájila sezónu, bol práve poruke, tak som sa nechala zlákať pozlátkom. Niet nad starú vianočnú klasiku!!! Pekné zasnežené prostredie v horách a až prehnané množstvo vianočnej výzdoby (!!!) ešte nerobí dobrý vianočný film. Lindsay Lohan mi je tu skôr nesympatická než sympatická, niektoré postavy sú maximálne otravné, herecké výkony priemerné, scénar je veľmi predvídateľný a celý film je vlastne až veľmi nereálny a aj dosť nudný. Pastva pre oči povedzme že áno, no balzam na dušu ťažko. Príbeh nechytí za srdce, skôr necháva diváka chladným. Možno keby hlavnú hrdinku hrala iná herečka, hmh, ktovie. Vianočné pesničky sú tam trochu ako keby nasilu a pôsobí to umelo. Dialógy sú nezaujímavé, emócií je tam preveľmi málo, humor žiaden, no ja neviem. Neľutujem, že som si to pozrela, ale nemôžem povedať, žeby sa mi to páčilo a ani do vianočnej nálady som sa nedostala, možno je ešte skoro. A plusy? Asi len prostredie a vhodnosť filmu aj pre deti - kto by chcel, môže si ho dať ako rodinný film. Veľmi slabučké 2*. V češtine sa to vážne volá Vánoce na spadnutí?!!! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo od 15. listopadu do 11. prosince 2021 a během produkce na place opravdu sněžilo, takže tvůrci nemuseli použít umělý sníh. (Stanislaus)

Reklama

Reklama